Лайм

Санта Дімопулос розповіла, як ставиться до Джеджули після його різких слів про сина Даніеля

Знаменитість зробила промовистий натяк

Андрій Джеджула - батько двох дітей, старший з яких - 14-річний Даніель, народжений у цивільному шлюбі шоумена зі співачкою Сантою Дімопулос. Нещодавно Джеджула здивував різкою заявою про те, що перестав зідзвонюватися з сином через політичні розбіжності.

"Це болюче для мене питання, дуже болюче! Зараз якийсь час не зідзвонююся з сином. У нас є принципові розбіжності щодо деяких політичних питань. Я йому нагадую, що вони поїхали з мамою в перший день [повномасштабної війни], і навіть не уявляють, що таке тут жити", - висловився 47-річний телеведучий в інтерв'ю "ЖВЛ".

Фото: instagram.com/djedjula

Після таких слів в Instagram-історіях Санта Дімопулос натякнула на те, що Даніель і сам не горить бажанням спілкуватися з батьком. При цьому вона відмовилася прямо відповідати на запитання, чи вважає свого колишнього чоловіка негідником.

Читайте також: На зрадах не ловила: Христина Гірник висловилася про подружню вірність Остапчука .

"У мене є багато чого розповісти. Коли є діти, це важко і болісно. Дуже хочу захистити свою дитину в першу чергу. Слава Богу, він вже дорослий, і багато чого розуміє та аналізує", - написала Дімопулос.

Фото: instagram.com/santadimopulos/

"Дуже не хочеться взагалі якось асоціюватися з деякими людьми і щось коментувати публічно. Це маратися об бруд і робити неприємно своїй дитині", - додала вона.

Стосунки Санти Дімопулос та Андрія Джеджули почалися у 2006 році. У 2008 році вона народила від ведучого сина Даніеля, але вже через 2 роки сім'я розпалася. Наразі Дімопулос - дружина заможного бізнесмена Ігора Кучеренка.

Другий шлюб Джеджули з блогеркою Юлією Леус також виявився невдалим. Після весілля у 2017 році подружжя розлучилося, знову одружилося і остаточно розійшлося у 2021 році, коли Леус була на останньому терміні вагітності. За словами жінки, через Джеджулу у неї ледь не стався викидень.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Євробаченні-2024" переміг представник Швейцарії Nemo - alyona alyona та Jerry Heil посіли третє місце у фіналі

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня