Лайм

Розійшлися дороги: Позитив розповів про дружбу з Потапом, яка похитнулася під час війни

Учасники гурту "Moзgi" майже не спілкуються

Позитив (Олексій Завгородній) був вокалістом гуртів "Время и Стекло" та "Moзgi", які продюсував Потап (Олексій Потапенко). Артисти товаришували та співпрацювали протягом 20 років, але під час війни майже перестали спілкуватися.

В інтерв'ю YouTube-проекту "Розмова" Позитив розповів, що причиною таких змін стала відстань. Поки сам він залишався в Україні, Потап упродовж 7 місяців перебував за кордоном. Наразі місцезнаходження продюсера під питанням, оскільки він не розголошує його у соцмережах та не дає інтерв'ю журналістам. При цьому Позитив не заперечував, що Потап обрав роботу за кордоном.

Фото: Instagram

"Всі ці роки Льоша був і є моїм другом і наставником. Я його дуже давно не бачив, правда, але... почуття ще є теплі, братерські, - зізнався Завгородній. - Дружба похитнулася. Пов'язано це з відстанню, мабуть. Роботи немає. Багато змінилося морально, трохи розійшлися дороги. Грандіозні плани, які були до вторгнення, просто стерлися. Може, вони ще й з'являться".

Читайте також: Він так собі уявляє: Дантес прокоментував пісню Потапа про волонтерів, яка обурила мережу.

Різняться в артистів і погляди на життя. Позитив не став вдаватися в подробиці, але вважає, що Потап повинен особисто прокоментувати чутки та скандали, в які потрапляв за минулий рік.

"Я розумію і знаю, що він робить. Не буду нічого за нього говорити. Він повинен сам виходити і коментувати. Так має бути, - говорить він. - Складно сказати, чи близькі ми друзі. Не хочеться змінити свою думку. Хочеться вірити в краще, що залишаємося, але точно скажу, що дуже рідко спілкуємося. За відчуттями, не такі ми друзі, як були тоді".

Раніше Потап показав контракт добровольця тероборони. Артиста висміювали в мережі після того, як він заявив, що заочно вступив до ТРО, коли перебував в Іспанії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни