Лайм

На зрадах не ловила: Христина Горняк висловилася про подружню вірність Остапчука

Жінка максимально чесна зі своєю аудиторією

Христина Горняк, яка нещодавно розповідала про пережитий важкий емоційний період, обговорила із підписниками тему вірності у стосунках. Від одного із користувачів вона отримала питання на цю тему і вирішила не зволікати з відповіддю.

"Ви або вас зраджували?" – поцікавився хтось із шанувальників. "Я – не було. Мене – не знаю. Я не ловила на зрадах нікого зі своїх колишніх. А як там насправді, хто зна…" - зізналася колишня обраниця Володимира Остапчука у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/kristygor

У соцмережах Горняк доволі часто ділиться зі своєю аудиторією особистим. Жінка не боїться відповідати на питання підписників, навіть якщо деякі із них стосуються болючих для неї тем. Наприклад, раніше екс-дружина ведучого навіть коментувала чутки про новий шлюб чоловіка із 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Читайте на тему: Дуже багато запитань: колишня Остапчука відповіла, кому дістанеться недобудований дім під Києвом.

"Я це завжди казала і буду повторювати: я ніколи не бажала і не буду бажати нікому нічого поганого. Я знаю, багато моїх знайомих хочуть, щоб їхні екси не були щасливими, а я навпаки, бо з повагою ставлюся до усіх людей у моєму житті і точно знаю, що всі заслуговують на своє особливе. Життя продовжується, тож давайте жити його тут, а не в минулому", - говорила тоді Христина.

Фото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, за Володимира Остапчука Горняк, яка за професією є юристкою, вийшла заміж у жовтні 2020 року. Після весілля і весь час у період стосунків закохані активно ділилися спільним контентом соціальних мережах та показували, як разом насолоджуються компанією один одного. Проте коли вони перестали викладати спільні кадри, у шанувальників з’явилися перші підозри щодо проблем у їхніх стосунках.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Фото: instagram.com/kristygor

Наразі шоумен у стосунках з Полтавською, і не так давно пара збентежила публіку красномовними фото, зробленими у документ сервісі "Готово" де, в тому числі, можна оформити шлюб за добу. Проте розкривати всі карти закохані не поспішають, залишаючи фанатам простір для здогадок та чуток.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024