Лайм

Не кохання з першого погляду: Олександра Заріцька розповіла про нові стосунки

Співачка розкрила подробиці знайомства

Солістка українського гурту KAZKA не любить говорити про особисте життя, але останнім часом все частіше розповідає про нові стосунки. Відомо, що Олександра Заріцька зустрічається й ділить спільний побут із музикантом та motion-дизайнером на ім'я Павло. Нещодавно співачка відповіла, коли зіграє весілля з коханим, а тепер поділилася, коли познайомилася з бойфрендом та як давно вони разом.

В інтерв'ю JetSetter Саша зізналася, що знайома з Пашею вже багато років. Вони періодично зустрічалися у компаніях спільних друзів та по роботі, адже обидва займаються творчістю. Романтичні почуття між ними виникли не одразу.

Фото: instagram.com/kazka.band

"А стали парою і почали жити разом незадовго до початку повномасштабної війни. Це зовсім не історія про кохання з першого погляду", - сказала Зарицька.

Читайте також: Користувалися моїми речами: солістка KAZKA згадала, як окупанти жили в її будинку.

Олександра розповіла, що це її перші глибокі та серйозні стосунки. До зустрічі з Павлом вона не вірила, що почуття можуть бути взаємними, вона вважала, що кохання – це завжди розбите серце.

"Думаю, з ним я зрозуміла, що стосунки - це не тільки про розбите серце і вічну трагедію. Це про щастя бути вдвох, розуміти один одного, чути, слухати, іноді ставити інтереси іншої людини вище за свої. Не через необхідність, ні, а за власним бажанням. Кохання буває щасливим, спокійним, навіть дорослим", - сказала артистка.

Фото: instagram.com/kazka.band

Окрім творчості, у пари багато й інших спільних інтересів. Олександра та Павло обидва ігромани і люблять проводити час за грою на приставці. Також закохані обожнюють дивитися разом фільми та серіали.

"А ще граємо з нашими собаками, французькими бульдогами Еффі та Ейвою, - додала Заріцька. - Останню ми допомогли евакуювати вже під час війни і не змогли попрощатися. Ось такі у нас спокійні домашні розваги".

Фото: instagram.com/hawx_x

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші