Лайм

Не такий він і багатий сьогодні: Лобода розповіла про свого коханого чоловіка

Співачка розкрила подробиці особистого життя

Світлана Лобода, яка до лютого 2022 року жила і будувала кар'єру в Москві, як і раніше, не розкриває імені свого коханого чоловіка, від якого народила дочку Тільду. Проте заявила, що він ніколи не був в Росії та цілком підтримує Україну. До того ж, її обранець вже не такий багатий і не утримує її як артистку.

Докладніше про стосунки з батьком своєї молодшої дитини співачка розповіла в інтерв'ю Раміні Есхакзай. "Не такий він і багатий сьогодні. Сьогодні він втратив багато всього, що його багатим вже й не назвеш", - зізналася Лобода.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

За словами Світлани, вони з коханим мають чіткі домовленості, на що вона може просити гроші. На кар'єру – ні.

"На свою кар'єру я маю сама заробляти і вкладати у свій бізнес. Тому що це правильно. Це правило, щоб я розуміла скільки я заробила, а скільки витратила, - заявила співачка. - На мої сімейні витрати [можу попросити гроші], якийсь подарунок він може зробити, на відпочинок дати".

Читайте також: Я дуже винна: Світлана Лобода розповіла, чому після 2014 року жила та працювала в Росії.

Лобода зізналася, що вона не вміє відкладати гроші, тому досі не має власного житла та великих запасів. Співачка заявила, що не має нерухомості в Росії, також вона не придбала житло в Європі, про яке мріяла.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Артистка також прокоментувала чутки, що її партнером є чоловік, який набагато старший за неї, є представником кавказьких народів і ненавидить Росію. Проте чіткої відповіді не дала.

"Мій чоловік - великий патріот України. І завжди ним був і залишається сьогодні. Він робить дуже багато добрих справ для України сьогодні. Він хороша людина, і я не знаю, що він ненавидить, але мабуть так, сьогодні як і всі ми він ненавидить режим, який прийшов на цю землю, і розбомблює наші сім'ї, наше життя, який знищив багато чого, що ми будували", - сказала Лобода. І додала, що її коханий ніколи не був у Росії і завжди жив у Європі.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Розповідаючи про те, як переїзд із Москви вплинув на її 11-річну доньку Єву, співачка зізналася, що наразі дівчинка ходить до психолога.

"Вона потребує ще якоїсь людини, з якою може ділитися тим, чим не може ділитися з мамою. Тому що мама весь час до війни була на роботі і не так багато часу приділяла дитині. Це біль усіх артистів, і коли діти виростають, вони завжди карають своїх батьків за те, що вони були не поряд у скрутні моменти їхнього життя", – поділилася Світлана Лобода.

Нагадаємо, що до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Світлана Лобода жила і працювала в країні-агресорці. Після анексії Криму та початку війни на Донбасі співачка "не думала про політику", про що нині, за її словами, шкодує. Після 24 лютого 2022 року протягом місяця Лобода не називала Росію агресором. Згодом вона пояснила, що хотіла безпечно залишити РФ, перш ніж висловити свою позицію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита