Лайм

Годувала з ложечки: тато Алли Мазур пішов з життя після важкої хвороби

Телеведуча поділилася горем та спогадами про рідну людину

У 2021 році після боротьби з раком померла мама Алли Мазур, а тепер телеведуча втратила й батька. Про своє горе 57-річна знаменитість розповіла у Facebook.

Григорій Францович Мазур переніс інсульт на початку 2023 року, після зимових свят. Незважаючи на турботу дочки, літній чоловік не впорався з наслідками хвороби.

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

"Я купила нам усім святкові светри і наполягала, щоб ми зустрічали 2023 рік саме так: треба ж якось підняти настрій, коли тебе обстрілюють? І ось які ми гарні з тобою, у яскравих светрах... Я тоді ще не знала, що новий рік разом зустрічаємо востаннє, - пише телеведуча. - У нас ще було стільки планів на літо. І навіть коли навалилася хвороба - ти не здавався наслідкам інсульту. Я годувала тебе з ложечки і вірила, що прорвемося... Не вдалося. Ми провели тебе до мами, на Небо. І все ще плачемо, перебираючи дитячі фото. Тому що залишаємось вашими дітьми. І дуже вас любимо, мамочко і таточку!"

Читайте також: Алла Мазур розповіла, як дізналася про свій онкологічний діагноз і дала пораду всім жінкам.

Також Алла Мазур поділилася теплими спогадами про батька, який був стоматологом.

"Я завжди тобою пишалася. Знала, що в мене найкращий у світі тато, - пише вона. - Ти навчив мене максималізму в роботі. Працював до останнього пацієнта в черзі, навіть поза робочим часом, переживав про кожного. І вдома я часто чула, як ти розповідав мамі про особливо складні випадки, і як ти таки врятував той зуб... А потім років через 30, коли я вже працювала на телебаченні, хтось із твоїх тодішніх пацієнтів передав велику подяку: бо той вилікований тобою зуб і далі справно служить господареві".

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

Алла Мазур – не єдина дитина своїх покійних батьків. Телеведуча має молодшого брата Олександра.

  • Раніше співачка Ірина Федишин поділилася своїм особистим горем: у боях під Соледаром загинув її брат.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Кейт Міддлтон зможе повернутися до королівських обов'язків лише після того, як їй дозволять це лікарі - заява палацу

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві