Лайм

Зрадниця Ані Лорак пояснила, чому обрала життя і роботу в Росії під час війни

Співачка злякалася, що її концерти в РФ скасують

Ані Лорак запланувала тур містами Росії на квітень 2023 року, через що зіштовхнулася з цькуванням з боку "патріотів" країни-окупанта. Так, у Краснодарі концерт співачки вимагають заборонити через те, що вона нібито засуджувала війну та збирала кошти на допомогу українським військовим.

Фото: росЗМІ

Щоб не втратити можливості заробітку, Лорак вирішила виправдатися перед росіянами. Вона запевнила їх у своїй відданості та звинуватила уряд України у цькуванні. Їй мовляв хотіли заборонити виступати в Росії у 2014 році, коли країна-окупант анексувала Крим та розпочала війну на Донбасі. Лорак обрала РФ, яка її "прийняла" та допомогла "вирости" як артистці.

"Як ви знаєте, я — українська співачка, і я пишаюся своєю спадщиною та культурою. Я ділилася своєю творчістю в Україні протягом довгих років, у тому числі представляла свою країну на "Євробаченні" і посіла друге місце. Проте, з початку конфлікту між Росією та Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без жодних фактів. У 2014 році деякі політичні діячі в Україні хотіли використати мене у своїх цілях, з чим я не могла погодитися. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не співатимеш у цій країні". Ультиматум уряду моєї власної країни, що притис мене до стіни, став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду в Росію, де я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу", - заявила Лорак у Instagram.

Читайте також: Ані Лорак розповіла про стосунки з іспанським шаманом, який допоміг їй "пережити складний період" під час війни в Україні.

Фото: https://www.instagram.com/anilorak/

Співачка-зрадниця написала, що Україна "назавжди в її серці", а про війну вона мовчала тому, що "не хотіла нікого образити чи зачепити".

"Я хочу чітко заявити, що не підтримую жодних форм насильства, і загибель людей внаслідок конфліктів розбиває мені серце. Тільки ті, хто знає моє минуле, можуть зрозуміти біль від втрати когось на війні. Я також хочу сказати, що я НІКОЛИ не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі", - запевнила Лорак.

За її словами, вона "допомагає нужденним незалежно від національності та політичної приналежності". Також вона ще раз наголосила, що разом зі своєю музикою перебуває "поза політикою": "Моє бажання виступати в Росії викликало суперечки, і деякі люди критикують мене за те, що я не займаю позицію щодо конфлікту між Україною та Росією. Моє рішення не було продиктовано політикою чи бажанням зайняти чиюсь сторону. Я музикант, а не політик, і моя мета – ділитися своєю музикою з аудиторією по всьому світу".

У майбутньому вона збирається продовжити свою кар'єру в Росії та "в усьому світі", щоб її музика "об'єднала всіх у гармонії". Проте в коментарях Лорак критикують як українці, так і росіяни, які підтримали війну.

  • "Ну ти ж це пишеш, щоб тобі не скасовували концерти в РФ".
  • "Я бажаю, щоб вам ніколи більше не дали дозвіл та можливість виступати в Україні з концертами!"
  • "Вибір є завжди і він давно зроблений на користь неприятеля. В Україні вже ніколи тобі не будуть раді".
  • "Оплачуючи податки в росії, ви спонсоруєте російську армію, яка знищує українську спадщину, якою ви так пишаєтеся".

Раніше Потап розкрив, хто з російських артистів порадив Ані Лорак мовчати про війну в рідній країні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України