Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко вийшла заміж та показала розкішний весільний букет

Дівчина не називає імені обранця

Модель Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2022", вийшла заміж через місяць після того, як прийняла пропозицію свого коханого.

Дівчина не поспішає афішувати особисте життя. У день заручин вона показала лише витончену каблучку і зізналася нареченому в коханні: "Я сказала так. Люблю тебе, мій Всесвіт. Кохання переможе пітьму".

Фото: https://www.instagram.com/p/CqOdLtHLGnh/

Весільне фото також було лаконічним. Вікторія показала в Instagram розкішний букет з білих півоній і рябчиків. Квіти модель тримала поруч із рукою свого чоловіка, на безіменному пальці якого вже красувалася обручка. Судячи з фото, її сукня була не білою, а мала приглушений пудровий відтінк.

Читайте також: Українка Вікторія Апанасенко виграла конкурс національних костюмів на "Міс Всесвіт-2022".

Фото: https://www.instagram.com/p/CqOdLtHLGnh/

Молодята узаконили свої стосунки у дзеркальну дату - 23.03.2023. Друзі та підписники Вікторії привітали її з новим етапом у житті.

"Щастя вам і нескінченного кохання, Молодята", - пишуть у коментарях. "Вічного кохання та щасливого подружнього життя". " Щоб до золотого весілля, у мирі та злагоді!"

Раніше Вікторія Апанасенко відмовилася називати ім'я свого чоловіка, хоча наголосила, що він не політик, не держслужбовець і не розвідник.

"Він дуже добрий, дуже сміливий, він бореться на своєму фронті. Я дуже ним пишаюся. Нічого говоритиму з багатьох причин", - загадково висловилася вона.

Раніше Вікторія Апанасенко показала дитячі фото на тлі чуток про пластику.

новини для вас :

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували