Лайм

В ролі журі - всі українці: "Міс Україну 2023" оберуть онлайн вперше в історії конкурсу

Усього буде 15 фіналісток

Вперше в історії конкурсу краси "Міс Україна" цьогорічну переможницю обере не професійне журі, а українці шляхом онлайн-голосування. Таке рішення організатори ухвалили у зв'язку з повномасштабною війною у нашій країні.

"З міркувань безпеки ми вирішили обрати Міс Україна 2023 онлайн, а в ролі журі виступатимуть усі українці. Таким чином, дівчину, яка представить цього року нашу країну на конкурсі "Міс Світу", визначить справді національний вибір", - сказала Вероніка Щіпцова.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Голова оргкомітету конкурсу зазначила, що участь представниці від України на конкурсі "Міс Світу" надзвичайно важлива цього року. Адже це ще одна можливість привернути увагу міжнародної спільноти до війни в нашій державі.

"Цього року на переможницю від України покладено особливу місію: не лише гідно представити нашу країну на конкурсі, а й стати символом сміливості, незламності, жіночої сили та віри у майбутнє", - додала Вероніка Щіпцова.

Читайте також: Не дали мікрофон: Вікторії Апанасенко на "Міс Всесвіт" завадили говорити про війну.

Найближчим часом на сайті конкурсу, а також на офіційних сторінках "Міс Україна" у соцмережах будуть представлені учасниці конкурсу та оголошені деталі всеукраїнського голосування. Усього буде 15 фіналісток.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Цього року кастинг проходив у режимі живого спілкування та онлайн-співбесід, оскільки деякі потенційні учасниці були змушені виїхати за кордон через війну в Україні.

"Серед критеріїв відбору - не лише зовнішня краса та відповідність стандартам міжнародних конкурсів, а й шляхетність, гідність, відповідність очікуванням від представниці України у цей складний час, прагнення наблизити нашу країну до перемоги!", - зазначив оргкомітет "Міс Україна".

Читайте також: Будуть допущені матері, заміжні та вагітні. Конкурс "Міс Всесвіт" змінив правила для учасниць.

Нагадаємо, володаркою титулу "Міс Україна-2021" стала Олександра Яремчук. Дівчина мала представити Україну на "Міс Світу" у грудні 2021 року, але конкурс скасували через спалах COVID-19. Новою датою фіналу було призначено березень 2022 року, але повномасштабне вторгнення РФ завадило українці полетіти на конкурс у Пуерто-Ріко.

Переможниця конкурсу "Міс Україна-2021" Олександра Яремчук Фото: instagram.com/yaremchuuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита