Лайм

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вперше стане батьком: його дівчина вагітна

Відносини пари почалися понад 10 років тому

Відомий британський актор Деніел Редкліфф, який зіграв роль Гаррі Поттера, вперше стане батьком. Його обраниця, акторка Ерін Дарк, вагітна.

Радісну звістку виданню The Sun повідомив інсайдер. "Деніел щасливий від новини, що скоро стане батьком. Його стосунки з Ерін справді особливі, і ніхто навіть не сумнівається в тому, що вони будуть чудовими батьками. До цього моменту закохані мовчали, однак Дарк більше не може приховувати свій животик", - зазначив він.

Фото: instagram.com/popsugar

Також у мережі вже оприлюднили фото, на яких можна побачити вагітну обраницю Редкліффа. Дівчина постала в кадрі в чорній толстовці, спортивних штанях та чорно-білому пальті. Завершили зручний образ помаранчеві черевики на низькому ходу. На знімках добре видно кругленький животик Ерін.

У той час обранець акторки був одягнений в синій пуховик, синьо-жовту шапку, темні штани та спортивне взуття. Кадри були зроблені, коли закохані переходили дорогу.

Читайте також: Купив футболку Усика з патріотичною символікою: зірка "Гаррі Поттера" підтримав українців.

Фото: instagram.com/daniel9340

Відомо, що майбутні закохані вперше побачились на знімальному майданчику близько 10 років тому. Зустрічатися ж вони почали у 2012 році.

Раніше Редкліфф ділився історією про початок їх роману на зйомках фільму "Вбити своїх коханих". У стрічці вони грали інтимну сцену.

"Одного дня ми зможемо розповісти цю бурхливу історію нашим дітям. Наші герої зустрічаються та фліртують один з одним, тому у нас залишився такий милий запис про те, як ми справді зустрілися та почали фліртувати", - сказав він у коментарі журналу People у квітні 2019 року.

Фото: instagram.com/popsugar

Наразі і Редкліфф і Дарк доволі рідко говорять про свої стосунки, хоча і зустрічаються довгий період часу. Востаннє вони виходили в світ разом близько року тому.

Нагадаємо, Деніел Редкліф - 33-річний британський актор театру та кіно. Відомий завдяки ролі Гаррі Поттера у фільмах за мотивами серії романів англійської письменниці Джоан Роулінг. 2009 року був занесений до Книги рекордів Гіннеса як найбільш високооплачуваний актор десятиліття. У квітні 2022 року оголосив про завершення акторською кар'єри до кінця 2024 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо