Лайм

Кеті Перрі зворушливо підтримала Орландо Блума під час його візиту в Україну

Співачка присвятила своєму "героєві" допис в Instagram

Днями британський актор Орландо Блум відвідав Україну як посол доброї волі ЮНІСЕФ. Зірка Голлівуду зустрівся з Володимиром Зеленським, побував в гостях у багатодітної української родини, а також разом із Оленою Зеленською відвідав захід для підтримки українських дітей.

Американська співачка Кеті Перрі підтримала свого чоловіка під час його візиту в Україну та назвала актора "героєм". "Я так пишаюся тією роботою, яку ти робиш з UNICEF, моє кохання. Ти герой і в реальному житті", - написала дружина Орландо Блума у себе в Instagram.

Фото: instagram.com/orlandobloom

Співачка зробила репост публікації Блума з кадрами зустрічі з Володимиром Зеленським, де йдеться про українських дітей, дитинство яких руйнує війна.

"Тисячі шкіл в Україні пошкоджені або повністю зруйновані. Майже 2,7 млн українських школярів змушені навчатися онлайн чи у змішаному форматі. Близько 1,5 млн українських хлопців і дівчат мають ризик розвитку депресії, тривожних станів та інших психологічних проблем", - сказано у дописі.

"Ми всі знаємо, що принесла ця агресія і наскільки повномасштабними мають бути зусилля світу, щоб її зупинити, щоб відновити Україну після війни. Під час зустрічі ми обговорили проекти гуманітарної допомоги, питання відбудови, орієнтовані саме на інтереси дітей. Unicef і наші команди будуть працювати над кількома напрямками, наближати перемогу і повертати українським дітям щасливе дитинство", - йдеться у публікації.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KATY PERRY (@katyperry)

Раніше голлівудський актор Орландо Блум у Молдові зустрівся з біженцями з України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому