Лайм

Орландо Блум зустрівся з Зеленським і зворушив історією про багатодітну українську родину

Чоловік наголосив, що маленьким українцям потрібно повернути дитинство

Голлівудський актор, посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум в рамках своєї поїздки до України зустрівся з Володимиром Зеленським, а також побував у гостях в однієї української родини. У соціальних мережах знаменитість поділився враженнями та показав фото.

У Instagram зірка оприлюднив відповідний пост, у якому розповів про свої емоції від побаченого та почутого. Особливо чоловіка вразив приклад українців, які мають 9 дітей: 5 своїх та 4 прийомних.

Фото: instagram.com/orlandobloom

"Сьогодні я зустрівся з Наталією та Юрієм, які прийняли мене у своїй домівці в Демидові. У них п'ятеро дітей від 8 до 27 років. Вони також взяли до своєї родини ще четверо хлопчиків та дівчаток віком від 4 до 8 років. Так, в їх родині дев'ять дітей! Війна все ще продовжується, через що діти стають сиротами. Тому Україні знадобиться багато батьків, схожих на Наталію та Юрія, - людей, які готові будуть забрати дітей до своєї домівки", - йдеться в дописі актора.

Читайте на тему: Припиніть бомбити мирних жителів України: Стівен Кінг написав нове послання росіянам.

Фото: instagram.com/orlandobloom

Фото: instagram.com/orlandobloom

"Вони - суперлюди. Вони сказали мені, що ця війна їх навчила їх дечому... що сім'я має найбільше значення. Коли минулого року родині довелося покинути свій дім через загострення воєнних дій, вони взяли лише найнеобхідніше, оскільки сказали, що їм нічого не потрібно, окрім дітей", - також зазначив він.

Фото: instagram.com/orlandobloom

Блум підсумував, що UNICEF працює над тим, щоб кожна українська дитина стала частиною теплої, вихованої, відданої сім'ї.

Фото: instagram.com/orlandobloom

Фото: instagram.com/orlandobloom

Окрім того, як зазначив президент України в Instagram, з Орландо йому вдалося обговорити питання гуманітарної допомоги та відбудови, що орієнтовані саме на інтереси дітей.

"Тисячі шкіл в Україні пошкоджені або повністю зруйновані. Майже 2,7 млн українських школярів змушені навчатися онлайн чи у змішаному форматі. Близько 1,5 млн українських хлопців і дівчат мають ризик розвитку депресії, тривожних станів та інших психологічних проблем.

Ми всі знаємо, що принесла ця агресія і наскільки повномасштабними мають бути зусилля світу, щоб її зупинити, щоб відновити Україну після війни. UNICEF і наші команди будуть працювати над кількома напрямками, наближати перемогу і повертати українським дітям щасливе дитинство", - говориться в пості Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Орландо Блум приїхав до нашої країни з місією підтримати українських дітей. Це вже не перша його поїздка сюди, адже у 2016 році чоловік відвідував Донбас. Тоді знаменитість побував у Краматорську, Святогірську, Слов'янську та Маріуполі.

Як зазначив Блум у нещодавній публікації, 7 років тому він не міг уявити, що можливий початок повномасштабної російсько-української війна. "Дітям в Україні потрібно повернути дитинство", - наголосив голлівудський актор.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil