Лайм

Зеленська у костюмі з брошкою у вигляді півника з Бородянки зустрілася з Орландо Блумом: фото

Вони разом відвідали захід "ЮНІСЕФ: Молодь для України. План відновлення"

Олена Зеленська зустрілася з британським актором та послом доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блумом, який відвідав Україну, щоб підтримати українських дітей. Перша леді України подякувала зірці Голлівуду за підтримку та візит у цей складний для країни час.

"Життя дає нам сюжети і героїв, що занадто фантастичні навіть для кіно. Дякую послу доброї волі UNICEF Орландо Блуму за візит до України в цей складний час. Ваша підтримка дітей та молоді дійсно надихає. Спільними зусиллями ми доб‘ємося справедливості для кожного маленького героя", - написала дружина президента у своєму Twitter.

Фото: twitter.com/ZelenskaUA

Для зустрічі з голлівудським актором перша леді одягла сірий брючний костюм, який прикрасила символічною брошкою у вигляді знаменитого півника з Бородянки Київської області, який став уособленням стійкості та незламності українського духу.

Читайте також: Орландо Блум зустрівся із Зеленським і зворушив історією про багатодітну українську родину.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Олена Зеленська обговорила із молоддю відновлення України. Перша леді наголосила, що російська агресія принесла українським дітям важкий травматичний досвід, проте вони знаходять сили вчитися та будувати майбутнє.

"Наша молодь стрімко дорослішає. Навіть швидше, ніж нам, дорослим, хотілося б. Бо людей робить дорослими досвід, а через російське вторгнення у молоді тепер аж занадто багато досвіду, - зазначила дружина президента. - Вона знає, як вчитися в бомбосховищах і прокидатися від повітряних тривог, як жити без електрики, бачити близьких і друзів лише по відеозв’язку або не мати зв’язку взагалі й дуже сумувати, що таке чекати близьких із фронту, виїжджати з окупації. Найстрашніше, що багато хто з молоді має досвід непоправних втрат, полону, лікування тяжких поранень… Цього досвіду не мало бути ні в кого, тим більше в дітей".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

І водночас, зазначила Зеленська, молодь тримається, підтримує дорослих, мотивуює батьків, навчається, розвивається та вірить.

"Багато хто вживає словосполучення "діти війни". Так от, воно до наших дітей не має жодного стосунку. Наші діти – це діти перемоги. І самі переможці. Лише так", - наголосила перша леді України.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Раніше українська телеведуча Катя Осадча показала прикрасу, яка стала для неї символом перемоги.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil