Лайм

Моє серце: 42-річна Періс Хілтон замилувала мережу чорно-білими фото з маленьким сином

Фанати не пошкодували компліментів для сім'ї

Американська світська левиця Періс Хілтон, яка в січні цього року вперше стала мамою, показала серію чорно-білих кадрів зі своїм малюком. Вона тримала маленького Фенікса на руках та ніжно пригортала його до себе.

Відповідні знімки знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На одній із фотографій щаслива матуся постала в атласній сукні, яку доповнила масивним аксесуарами, виразним макіяжем та укладеним волоссям.

Фото: instagram.com/parishilton

"Усе моє серце", - зазначила 42-річна зірка у підписі до публікації. У коментарях під дописом шанувальники щиро радіють, що одна із найдавніших мрій Періс нарешті здійснилася, і у свої 41 вона стала мамою. Відомо, що хлопчика для неї виносила та народила сурогатна мати.

Фото: instagram.com/parishilton

"Я досі пам'ятаю, як ти казала про те, що хочеш бути мамою. Я така рада бачити тебе у материнстві. Ти розкриваєшся зовсім по-новому! Благослови Боже їх прекрасну сім'ю", "Ти чудова мама! Феніксу пощастило з тобою", "Який маленький чарівний пиріжечок", "Нелегко, коли твоє серце живе поза твоїм тілом, але ти впораєшся!", "Найпрекрасніший ангел", "Я так рада за тебе", "Ви просто неймовірні", - висловилися з цього приводу користувачі мережі.

Фото: instagram.com/parishilton

Читайте також: Заручниця своєї дитини: акторка Дарія Рибак розповіла про досвід материнства.

Проте залишилося чимало тих юзерів, які досі не знали, що Хілтон стала мамою. Своє здивування вони також висловили у коментарях:

"Коли вона була вагітна?", "Що я пропустив? Коли це вона встигла стати мамою?", "У Періс Хілтон народилася дитина?! Де я був?", "Скажіть мені, коли це сталося?!".

Фото: instagram.com/parishilton

Нагадаємо, свого первістка 42-річна жінка виховує разом із чоловіком Картером Реумом, за якого вийшла заміж у листопаді 2021 року. Розкішне весілля пройшло у Лос-Анджелесі у приватному маєтку. Усього пара влаштувала дві весільні вечірки, які були зняті на камеру для документального серіалу Періс - "Закоханий у Париж".

Про стосунки Періс та Картера стало відомо у квітні 2020 року. У день 40-річчя бізнесмен зробив своїй обраниці пропозицію, і вона відповіла "так".

Періс Хілтон з чоловікомФото: instagram.com/parishilton

Періс Хілтон - американська фотомодель, акторка, співачка, благодійниця, світська левиця, спадкоємиця сімейного бізнесу - найбільшої у світі мережі готелів і курортів Hilton. Популярність здобула роллю в телесеріалі "Просте життя", у якім вона зіграла з подругою Ніколь Річі, та скандальне світське життя. Захоплюється йогою, тенісом і дизайном сумок.

  • У січні 2021 року Хілтон ділилася, що проходить процедуру екстракорпорального запліднення (ЕКЗ), щоб стати матір’ю. Про сурогатне материнство зірка розповіла вже після того, як стала мамою хлопчика.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку