Лайм

Заручниця своєї дитини: акторка Дарія Рибак розповіла про досвід материнства

Знаменитість виклала детальний пост цю тему

Українська акторка, головна героїня комедійного серіалу "100 тисяч хвилин разом" Дар'я Рибак нещодавно стала мамою. У січні вона народила хлопчика, якого назвала Тео. І зараз, через кілька місяців, зірка розповіла про свої враження від материнства.

Пост на цю тему та фото з малюком Рибак опублікувала у своєму блозі в Instagram. Вона зізналася, що бути мамою – неймовірний та вражаючий досвід, проте не треба його романтизувати, адже це складно.

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

"Бути мамою непросто! Навіть не так! Бути мамою складно! Дуже! Звичайно, дуже хотілося б, щоб все було як в кіно, чи на багатьох сторінках блогерів тут в інсті… щоб красиві фотографії малого, стильові луки, відео під ніжну музику… Так, це все теж є, не без цього, але чому так мало хто говорить і про зворотну сторону материнства?" – поцікавилася акторка.

Читайте також: Тягнути все не виходить: Ілона Гвоздьова пояснила, чому її син живе з бабусею.

"Особливо я захоплююсь жінками, які залишаються з дітьми самі, у кого немає допомоги (не тільки по вечорам і вихідним)… Для мене це героїні! Без перебільшення! Цілими днями ти заручниця своєї дитини. Ти не знаєш, чи встигнеш сходити в душ, в туалет ідеш тоді, коли є час, намагаєшся вгадати і розрізнити плач голодної від плачу об**раної дитини, і часто це не вдається!… Це вбиває! Про постійне відчуття тривоги я взагалі мовчу! Не завжди їси, недосипаєш, носиш на руках 5-6-8-10 кг щастя! Так, щастя, але спина за це спасибі не скаже…Тут можна ще довго перераховувати!" – продовжила висловлюватися зірка.

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

"Просто не хочеться повністю романтизувати материнство! Це неймовірний досвід, це магія, це фантастика, це те, про що мріє майже кожна жінка, це щось, що неможливо описати словами, так!!! АЛЕ… Давайте не забувати про АЛЕ…" - підсумувала вона.

У коментарях шанувальники висловили Рибак слова підтримки та розділили з нею її думку з приводу материнства. Ось деякі коментарі підписників:

"Даша, все буде добре! Слухайте своє серце! Поради дають, даватимуть, навіть коли не просиш", "Так, ви праві. Це дійсно правда, іноді, чоловіки не розуміють, чого жінка така замучена", "Навіть від самої спокійної й золотої дитини втомлюєшся. і тому, щоб зберегти психологічне здоров’я мами й загальну атмосферу в родині, - хоч іноді треба розлучатись з дитиною", "Я читаю і плачу... Це так реально", "У кожного своє розуміння складності, поки сам не зануришся у це - не зрозумієш…".

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Нагадаємо, Дарія Рибак - 33-річна акторка. Навчалась у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенко-Карого. Дебютувала на сцені у 2010 році, коли почала працювати акторкою Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. Українським глядачам вона також відома за серіалами "Папік", "Серце матері", "Сувенір з Одеси".

Ім'я свого обранця знаменитість не назває, проте зізнається, що чоловік працює у сфері кіновиробництва. Пара познайомилася на зйомках серіалу "100 тисяч хвилин разом".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil