Лайм

Рік не був вдома: Маша Єфросиніна показала зворушливу зустріч із сином

Останні півроку знаменитість жила на дві країни - Україну та Польщу

Українська телеведуча Маша Єфросиніна показала зустріч із сином Олександром, який повернувся до рідного Києва із Польщі. Зірка зазначила, що її дитина не була вдома цілий рік.

Момент теплої зустрічі знаменитість оприлюднила у Instagram-stories. "Рік мій син не був вдома... Дня не проходило, щоб він не просився в Київ. Дуже сильне відчуття - бачити, як він все сприймає зараз", - поділилася Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте на тему: Маша Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама їздила в Москву на день народження онучки.

Єфросиніна також заявила, що тепер під час повітряних тривог у неї вмикатиметься режим "мати-істерика", оскільки цілий рік її син не чув сирен і знав про війну лише з новин. "Тепер треба якось подвоювати свої сили в опануванні повітряних тривог. Раніше з мене просто виходила "жінка-паніка", а тепер додасться ще "мати-істерика", – зізналася вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, за кордон Єфросиніна разом з сином, донькою та мамою виїхала ще у перші місяці повномасштабної війни. Спочатку родина жила у Німеччині, але згодом перебралася до Польщі, аби бути ближче до рідної країни. Весь цей період Марія продовжувала їздити до Києва по роботі, а діти залишалися під наглядом бабусі.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросініна - українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів "Charity weekend". У 2003 році вийшла заміж за бізнесмена Тимура Хромаєва. Зараз чоловік служить у лавах ЗСУ, як і багато інших відомих українців. Пара виховує двох дітей – доньку Нану та сина Сашка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"