Лайм

Надя Дорофєєва похвалилася фігурою у сміливій фотосесії - фанати заздрять Кацуріну

Артистка продемонструвала новий аутфіт

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно заінтригувала фанатів фото з каблучкою на безіменному пальці, цього разу поділилася сміливим контентом. Вона знялася у фотосесії, де позувала у топі та довгій спідниці.

Обтисле вбрання дозволило артистці продемонструвати фігуру. Свій образ вона доповнила чорним взуттям на масивній підошві, аксесуарами, розпущеним волоссям та невеликою кількістю макіяжу. Відповідна публікація з’явилася на сторінці виконавиці в Instagram.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

У коментарях під постом шанувальники не пошкодували для свого кумира компліментів. Юзери похвалили фігуру Дорофєєвої, а дехто навіть зізнався, що "заздрять Міші Кацуріну" – обранцю зірки. Ось деякі коментарі користувачів мережі:

"Як можна бути такою неймовірною?", "Ти диви яка гарнюня!", "Яка фігура", "Не можу, яка ти гарна", "Заздрю Міші", "Прекрасна", "Неймовірна", "Ро*'їб як завжди", "Справжня краля", "Це просто підпал!", "Цей образ чудовий".

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Читайте також: Ледь не зомлів від страху: Кацурін вперше заспівав з Дорофєєвою на сцені.

Надя Дорофєєва - українська співачка, автор пісень, блогерка, акторка, дизайнер. Лауреатка музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards в складі гурту "Врємя і Стєкло". З 2015 по 2022 роки була у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Після розлучення з виконавцем оголосила про стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Чоловік також пішов від дружини Даші Кацуріної, з якою виховує двох спільних дітей.

Даша після розлучення з Кацуріним згодом підтвердила свої стосунки з Володимиром Дантесом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також