Лайм

Г'ю Джекман повідомив, що його рак шкіри міг повернутися: актор проходить обстеження

Зірка записав відеозвернення

Відомий австралійський актор Г’ю Джекман, який переніс більше п'яти операцій через рак шкіри, повідомив про можливий рецидив захворювання. У соціальних мережах він поділився, що вже пройшов дві біопсії.

У своєму блозі в Instagram знаменитість опублікував відповідне відеозвернення. У ролику він з'явився із пов'язкою на носі та зазначив, що має розповісти про це своїй аудиторії задля того, аби вони не дивувалися, якщо раптом побачать його у такому вигляді на вулиці.

Г'ю ДжекманФото: instagram.com/thehughjackman

"Мені щойно зробили дві біопсії. Я щойно був у свого лікаря. Хочу нагадати вам, що базальноклітинний рак шкіри – найменш небезпечний з усіх", - сказав чоловік.

Читайте також: Рік боролась за життя: співачка Оксана Муха розповіла про лікування раку.

Відомо, що боротьбу з раком актор почав ще у 2013 році. На той момент йому видалили бородавку на носі. У 2017 році зірці за два наступні роки видалили шість ракових пухлин шкіри на обличчі. З того моменту він бореться з базальноклітинною карциномою.

Виникнення захворювання Джекман раніше пояснював тим, що його дитинство та юність пройшли в Австралії - Південній півкулі, яка знаходиться близько до Сонця. Також у 2015 році він сказав виданню People, що ніколи не користувався сонцезахисним кремом, коли був молодший.

Володар "Золотого глобуса" закликав своїх підписників дотримуватися цього простого правила - користуватися сонцезахисним кремом у теплі пори року:

"Я скористаюся цією можливістю та нагадаю вам, що наближається літо, і для тих, хто живе в Північній півкулі хочу сказати: будь ласка, використовуйте сонцезахисний крем. Це дійсно того варте. Не дивлячись на те, наскільки сильно ви хочете засмагнути цього літа, краще повірте мені. Нанесіть сонцезахисний крем на своє обличчя перед виходом на вулицю".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття