Лайм

У коричневій сукні і кольє з тризубом: Олена Зеленська зустрілася з першою леді Польщі

Дружина президента розповіла про спільні з цією країною проекти

Олена Зеленська нещодавно відвідала Софію Київську, а цього разу вона приїхала з робочим візитом до Польщі. Там перша леді України зустрілася з дружиною польського президента Анджея Дуди Агатою.

Деталі зустрічі та фото Зеленська оприлюднила у своєму Telegram-каналі. "Із особливими почуттями відвідую Польщу. Весь цей важкий час нас тримає разом не лише прагнення спільної перемоги над ворогом, але й боротьба за людські цінності. Передусім – за людські життя. І ми щасливі мати у цій боротьбі не просто однодумців, а справжніх колег, чия підтримка має відчутний практичний вимір", - йдеться в дописі.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді зазначила, що разом з Агатою Корнгаузер-Дудою зустрілася з учасниками спільної ініціативи – групою медиків, які закінчують навчання медичній евакуації у складі польських аеробригад на гелікоптерах HEMS (Helicopter emergency medical services). "Відпрацьовували допомогу на борті, транспортування пацієнтів та всі способи надшвидкого порятунку, які так потрібні сьогодні в Україні", - пояснила вона.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Як влучно сказав про це навчання один із наших учасників, Олег Водославський з Івано- Франківська, "поєднання двох величезних світів – світу авіації та світу медицини – разом утворюють щось неймовірне, щось варте захоплення", - також зазначається в джерелі.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Читайте на тему: Зеленська у костюмі з брошкою у вигляді півника з Бородянки зустрілася з Орландо Блумом: фото.

Крім того, Зеленська поділилася, що завершився черговий етап ще одного спільного медичного проекту - стажування 39 українських фахівців із важких опікових травм у Центрі охорони здоров'я у Ленчні (Independent Public Health Care Cener). Уже на травень цього року заплановано 30 операцій від кращих пластичних лікарів з Бостону для українців, які потребують реконструкції в результаті опіків та різних вроджених захворювань.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Вже 89 наших медиків пройшли підготовку у Польщі, попрацювали на реальних викликах із польським колегами, - написала вона. - Тепер отримані ними навички рятуватимуть життя в Україні. Багато життів".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Наостанок дружина Володимира Зеленського подякувала Агаті Дуді за підтримку та активну участь у спільних проектах: "Готуємось до подальшої співпраці – тепер уже з навчання українських психологів і психіатрів, реабілітологів, добровольчих пожежних підрозділів".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

На заході Олена Зеленська з'явилася у вишуканому вбранні. Для офіційної зустрічі вона обрала коричневу сукню з ремінцем, яку підкреслила взуттям на підборах, кольє у вигляді тризубу, аксесуарами, об'ємною зачіскою та легким макіяжем.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування