Лайм

Всюди говоримо про Україну: гурт TVORCHI розповів про промотур до "Євробачення"

Підготовка до конкурсу триває повним ходом

Гурт TVORCHI готується представити Україну на "Євробаченні-2023", яке відбудеться в травні у Ліверпулі. Наразі колектив перебуває на етапі постійних репетицій і проводить виступи в рамках промотуру.

В інтерв'ю LIGA.Life, музиканти розповіли, що вже виступили на концертах в Осло, Барселоні та Тель-Авіві. На черзі найбільший щорічний промоівент, що проходить в Амстердамі.

Фото: instagram.com/tvorchi_official

"Графік шалений. Ми самі дивуємося тому, як живемо в такому ритмі: вдень репетиції, ввечері інтерв’ю, а вночі вже їдемо на черговий промозахід Євробачення. Але хочеться використати всі можливості, які маємо сьогодні, на максимум. Всюди, куди б ми не приїхали, у кожній країні, у кожному інтерв’ю ми говоримо про Україну", - сказав учасник гурту Ендрю (Андрій Гуцуляк).

Читайте також: Вартість виступу гурту TVORCHI на "Євробаченні" вразила мережу: думки українців розділилися.

Джеффрі Кенні додав, що у кожній країні відчувають неймовірну підтримку. За його словами, Україна стала країною, якою пишається весь світ.

TVORCHI розповіли, що відчувають велику відповідальність, адже їдуть на конкурс представляти всіх українців та цілу країну. Музикантам важливо гідно показати Україну та донести важливий меседж усьому світу.

"Як гурт ми зараз перебуваємо в епіцентрі уваги та несемо велику відповідальність на культурному полі за свою країну. Для нас Євробачення - це не лише пісенний конкурс. Ми використовуємо його для розголосу про війну в Україні", - наголосили TVORCHI.

Фото: instagram.com/tvorchi_official

Нагадаємо, що 67-й конкурс "Євробачення" відбудеться у британському Ліверпулі. Британія погодилася провести його, доки в Україні триває війна. Дата першого півфіналу – 9 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня 2023 року. Україна автоматично потрапляє у фінал - під яким номером виступить гурт TVORCHI 13 травня ми розповідали тут.

Дізнайтеся також, хто такі TVORCHI і про що їхня пісня Heart of Steel, з якою вони виступатимуть на "Євробаченні-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір