Лайм

Вартість виступу гурту TVORCHI на "Євробаченні" вразила мережу: думки українців розділилися

Не всі згодні з озвученою сумою

Виступ гурту TVORCHI на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2023" обійдеться в 3 мільйони гривень. Найдорожчою вийде постановка номера - 882,4 тисячі гривень, а до неї додається ще низка інших витрат.

"Далі йде розробка ідеї та реквізиту для постановки - 765,9 тисячі. Організація поїздки артистів та команди підготовки до конкурсу у Ліверпулі - 695,3 тисячі. Розробка ідеї та сценарію, забезпечення сценічними костюмами, створення графіки - по 193,6 тисячі гривень за кожен пункт. Організації фотосесій учасників гурту TVORCHI - 128,3 тисячі. Спецефекти у номері - 127,8 тисячі гривень", - зазначає "Слух медіа" на своїй сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/slukh.media

"Загалом постановка номера, організація трансляції мовником "Суспільне" та інший комплекс послуг з організації створення контенту для "Євробачення-2023" коштуватиме 18 172 692 гривні", - також йдеться в публікації.

Читайте на тему: На "Євробаченні-2023" оголосили порядок виступів країн-учасниць у півфіналах конкурсу.

Реакція користувачів мережі виявилася різною: одні вважають названу суму прийнятною та бажають артистам успіху на конкурсі, тоді як інші із заявленими цифрами не надто згодні. Деякі люди впевнені в тому, що вартість виступу на заході мала би бути в рази меншою. Ось що пишуть із цього юзери у коментарях під постом:

Фото: instagram.com/tvorchi_official

"Залишилось гідно виступити", "Якби гурт платив з власної кишені, то би в мільйон вклалися", "3 млн - це дуже скромно ще", "Куди подіти 3 млн: власне, це хороша сума, яку можна вкласти у будь-яке інше промо для артиста не в рамках "Євробачення" і досягти більшого ефекту. Це просто моя думка".

"У них жахлива пісня… Чому вони не виступлять з кращою? Тією, що вони випустили зараз?! Ще є час поміняти!", "Коли кожна копійка потрібна для ЗСУ, можна було б і не витрачати на цю маячню. Хто платить?", "Вони на приватному джеті у Ліверпуль?", "Це у всіх країн так дорого?".

"81 тисяча доларів для світового виступу - це ніщо. Пост мав показати, що ми представимо країну досить економно, а замість цього 90 відсотків коментарів про те, що це шалені гроші. Є над чим замислитись…", "Зате ми нагадуємо про нас, і ці 3 млн повернуться у вигляді донатів до нас сторицею", "Усе зрозуміло, окрім одного що це за фотосесія така? А так бажаю успіху їм", "Це крінж".

Фото: instagram.com/tvorchi_official

Нагадаємо, 67-й конкурс "Євробачення" відбудеться у Ліверпулі на арені M&S Bank Arena. Британія погодилася провести його, доки в Україні триває війна. Дата першого півфіналу – 9 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня 2023 року.

За правилами конкурсу Україна автоматично потрапляє у фінал разом з "великою п'ятіркою", до якої входить Великобританія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія.

Україну на "Євробаченні-2023" із піснею Heart of Steel ("Сталеве серце") представить гурт TVORCHI. Нещодавно колектив презентував оновлену версію конкурсної пісні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування