Лайм

Виглядає краще, ніж будь-коли: пам'ятник The Beatles у Британії одягли у вишиванки до "Євробачення"

Одяг привезли спеціально з України

Підготовка до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2023" у самому розпалі. І оскільки у цьому році захід проводить Велика Британія від імені України, Ліверпуль поступово "українізується".

Так, пам’ятник відомому гурту The Beatles одягли у вишиванки. Постаті Пола Маккартні, Джорджа Харрісона, Рінго Старра та Джона Леннона тепер позують у білих сорочках з унікальною вишивкою на грудях. Відповідний знімок вже оприлюднили в офіційному акаунті "Євробачення" в Instagram.

Фото: instagram.com/eurovision

Відомо, що одяг привезли спеціально з України. "Чудова четвірка виглядає краще, ніж будь-коли", - йдеться у підписі до кадру.

Також на набережній Pier Head, де стоїть скульптура, BBC знімає стрічку, яку люди зможуть побачити вже під час самого конкурсу.

Читайте також: У "Дії" закінчилося голосування за нацжурі на "Євробачення-2023": коли оголосять імена переможців.

Пам'ятник гурту The Beatles був встановилений у 2015 році - на знак того, що кар'єра відомого на весь світ колективу почалася саме з Ліверпуля. Цікаво, що музиканти зображені в натуральний зріст і важать 1,2 тонни.

"Вишиті сорочки зазвичай одягають у День вишиванки, щоб віддати шану українській традиції", - прокоментували ситуацію в BBC.

"Файні козаки", "Вишиванки – то є стиль", "Вау, дякуємо за підтримку", "Це називається мода", "Велика подяка Великобританії за представництво України та проведення "Євробачення", - прокоментували українці появу британських рокерів у вишиванках.

Сцена "Євробачення-2023"Фото: eurovision.tv

Нагадаємо, 67-й конкурс "Євробачення" пройде вже у травні. Дата першого півфіналу – 9 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня 2023 року. Нашу країну на конкурсі представить гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Також в Ліверпулі перед музичним конкурсом пройде EuroFestival, який триватиме з 1 до 14 травня. На заходах будуть представлені 19 проектів, що були створені митцями України та Великої Британії.

  • Тим часом Вартість виступу гурту TVORCHI на "Євробаченні" вразила мережу. Думки українців з цього приводу розділилися

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації