Лайм

Відправив в бан: Остапчук згадав, як послав Кіркорова на початку війни

Український шоумен особисто знав путініста

Після того, як Росія розпочала війну з Україною, українські артисти зверталися до зірок із РФ, закликали їх не мовчати та виходити на протести. Володимир Остапчук написав лише Філіпу Кіркорову, оскільки більше нікого не знав із російського шоу-бізнесу. Розмова закінчилася тим, що український телеведучий послав путініста куди подалі.

"24 лютого, коли почалося повномасштабне вторгнення, я йому [Філіппу Кіркорову] першому і єдиному написав, послав його нах*р і відправив у бан. А він: "Чао тоді, і йдеш у бан". Я відчуваю, як він це говорив", - згадав Остапчук в інтерв'ю Сергію Середі. - І у мене в профілі номер телефону мого помічника. 24-го ввечері мені дзвонить мій Владик і каже: "Володя, будь ласка, не виставляйте нічого про Кіркорова, мені кадировці дзвонять".

Володимир Остапчук Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Остапчук розповів, що познайомився з Кіркоровим у 2019 році під час своєї участі у "Танцях з зірками", де його партнеркою була Ілона Гвоздьова. Російський співак написав телеведучому і сказав, що вболіває за нього у танцювальному шоу.

"Я в Росії ніколи не був, нікого там не знаю, і тут мені пише Кіркоров: "Здрастуйте, мене звуть Філіп. Я дуже великий фанат вашої пари, ми тут з моїми рідними та близькими вболіваємо за вас". Він постійно написував: "Що там у вас? Як цього тижня?". Викладав, що потрібно голосувати, надсилати повідомлення, надсилав скріни, що він відправляв. Надсилав голосові [повідомлення] моїй мамі, як ви добре виховали сина".

Ілона Гвоздьова та Володимир ОстапчукФото: instagram.com/vova_ostapchuk

А одного дня Кіркоров надіслав Остапчуку дорогий подарунок. Презент із нагоди дня народження російський співак передав шоумену через Олю Полякову, з якою тоді добре спілкувався та виступав у Туреччині в одному готелі.

Читайте також: Соромно, що я рівнялася на тебе: Полякова гнівно звернулася до Кіркорова через підтримку Марченко та Медведчука.

"Подарунок прийшов десь через два тижні. Я відкриваю, а там остання модель, iPhone 12, з максимальною пам'яттю, в якомусь нереальному кольорі. І я відчув себе просто ескортницею з Липок. Мені було соромно. Я цей телефон навіть не відкривав, поклав прямо на поличку", – розповів Володимир.

Філіп Кіркоров Фото: blitz.plus

"Минуло пів року, розпочався карантин. Ми ніколи в житті з ним не бачилися. Останній раз у 2021 році влітку побачилися, сім'ями. У нас з Поляковою був прямий ефір в Інстаграмі, і ми згадуємо цю історію. І цей ефір дивився Кіркоров. Оля мені потім дзвонить і каже: "Прикинь, на тебе Кіркоров образився, за те, що ти не відкрив його подарунок", - згадав Остапчук.

Володимир Остапчук та Філіп Кіркоров випадково зустрілися на острові Кріт, де український телеведучий відпочивав зі своєю ще тоді дружиною Христиною. Вечерею з путіністом Горняк хвалилася в Instagram.

"З Філіпом був знайомий Вова, до речі, тільки онлайн. І ось учора виявилося, що ми відпочиваємо один від одного в 30 хвилинах. Вирішили повечеряти разом! Дуже відкрита, весела людина. Насміялися. Я отримала безліч компліментів, - написала вона. - Тему політики та релігії я ніколи не обговорюю. Хоча почула, що Україну дуже любить".

Володимир Остапчук та Христина Горняк Фото: instagram.com/kristygor

Раніше Кіркорова жорстко облаяли на вулиці в Монако. Такого "теплого прийому" в Європі рашист не очікував.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре