Лайм

Справжнє кохання: Міша Романова зустрічається з радником Володимира Зеленського

Пара свої стосунки не афішує

Міша Романова (Наталя Могиленець) ретельно приховує нового коханого та не показує його обличчя на спільних фотографіях. Подейкували, що таємничий обранець співачки – Олександр Роднянський-молодший, який минулого року розлучився з російською акторкою Яніною Студіліною через війну в Україні.

Телеведучий Слава Дьомін у своїй програмі "Слава ПРО" підтвердив, що екс-солістка "ВІАГри" зустрічається із сином відомого продюсера Олександра Роднянського. За його словами, з новим бойфрендом Романової він познайомився у лютому 2023 року, коли записував з нею інтерв'ю.

Міша Романова з новим бойфрендом Фото: instagram.com/misharomanova

"Коли Міша приходила до нас у гості, то ми познайомилися з Олександром. Я спершу не зрозумів, що це хлопець Романової, адже він був настільки скромним, стояв осторонь. Потім ми познайомилися ближче і можна сказати, що Саша справив на мене дуже добре враження. А ще мені дуже сподобалося, як пара дивилася один на одного. Видно, що це справжнє кохання", - сказав Дьомін.

Міша Романова та Олександр Роднянський познайомилися у соцмережі. Співачка побачила фото чоловіка в Instagram та зробила все, аби він їй написав.

Міша Романова Фото: instagram.com/misharomanova

"Це було кохання з першого погляду. Я коли його побачила, відчула, що це мій чоловік. Я побачила його на фотці. Це був мій типаж. Він навіть трохи схожий на мого батька. Якось ми зафоловили один одного, я написала йому повідомлення, але я його видалила через п'ять хвилин, тому що я подумала: "Боже, Міша Романова, ти ж артистка. Що ж ти робиш". І він тут же мені відповів. Він написав мені: "Вибачте, жіночко. Надішліть, будь ласка, те, що ви видалили і чому ви це видалили". А я сказала, що я дуже сором'язлива жінка", - розповідала Міша в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Читайте також: Війна вбиває найдорожче: Міша Романова розповіла про смерть батька в окупованому Херсоні.

Стосунки пара будує на відстані: Романова живе у Німеччині, куди з мамою та сином виїхала через війну в Україні, а Роднянський-молодший знаходиться у Києві та працює радником президента Володимира Зеленського з економічних питань.

Олександр Роднянський-молодший Фото: instagram.com/alexander.rodnyansky

До роману з українською співачкою Олександр Роднянський-молодший був одружений із російською акторкою Яніною Студіліною, яка народила йому доньку Анну. Влітку 2022 року пара розлучилася через 14 років шлюбу. Студіліна заявляла, що вони з чоловіком розійшлися через війну в Україні, і що Олександр Роднянський-молодший "вибрав життя в Європі", а вона вирішила залишитися у Москві.

Олександр та Яніна з дочкою Фото: instagram.com/yanina_studilina

Пізніше продюсер Олександр Роднянський прокоментував слова колишньої невістки та назвав справжню причину розлучення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном