Лайм

Без сивини і болю в очах: Анатоліч показав архівне фото з Зеленським та пригадав життя до війни

Знаменитість поділився своїми думками

Телеведучий Анатолій Анатоліч, який раніше прокоментував скандальний випадок дівчини зі скакалкою у Франківську, цього разу поділився спогадами. У соцмережах він пригадав, яким було життя до війни, а також оприлюднив фото із Володимиром Зеленським.

"Що це були за часи? Це взагалі реально таке було, коли без війни і так. І говорили про гумор і про кіно. І без сивини і без болю в очах. Це все з якого життя?" - написав чоловік у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Можна помітити що знімок був зроблений під час запису ефіру програми "Сніданок з 1+1". На фото, як зазначив шоумен, він та президент України позували "без ивини на волоссі та без болю в очах".

Читайте також: Анатолій Анатоліч пояснив, чим обернуться санкції України проти російських артистів.

У коментарях під публікацією користувачі мережі погодилися із ведучим, зазначивши, що за останній рік життя кожного українця кардинально змінилося. Ось деякі коментарі шанувальників:

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Життя на "до" та "після", "Усі зараз так дивляться на свої фото з мирного життя. Ніби й не було такого", "З того життя, де я вірила, що не можуть люди один одному голови відрізати і знімати це. Як спокійно було душі в тих рожевих окулярах", "З минулого життя", "Інше життя, а ми навіть уявити не могли, що нас чекає...", "Дуже важко нам буде звикати до мирного життя після Перемоги".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Вже і не віриться що таке щасливе життя було...", "Війна змінила і нас усіх, і наше життя... Дійсно розділила на ДО та ПІСЛЯ. Уже як ДО - більше не буде...", "Під час війни Володимир Зеленський постарів на років 10", "Які гарні! Миру всім нам і Перемоги", "Я впевнена - не з минулого життя, а з майбутнього"," Тут він молодше за тебе виглядає", "Жили собі спокійно, поки не прийшли ці нелюди".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil