Лайм

Командував відділенням артрозвідки: на фронті загинув рок-музикант Андрій Касенюк

Захисник перестав виходити на зв'язок 17 квітня

На війні загинув відомий український музикант Андрій Касенюк, який грав у складі гурту SilverTown. Він був командиром відділення артрозвідки на напрямку Лисичанськ-Кремінна.

Трагічну звістку повідомили колеги чоловіка на його офіційній сторінці у Facebook. Не уточнюється, де саме загинув артист, однак відомо, що смерть трапилася внаслідок важкого поранення. Касенюк перестав виходити на зв'язок з близькими 17 квітня. Невдовзі його рідним повідомили про втрату.

Фото: instagram.com/kasenyuk

"Вчора Андрій не вийшов на звʼязок. Його більше з нами немає. Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо. Сказати, що це важка втрата для кожного з нас, – це не сказати нічого! Він був чи не єдиним у колективі, хто з 15 років, коли потрапив на репетицію свого першого гурту PitStop, крізь усе життя і до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту", - йдеться в дописі, який написали друзі захисника.

Читайте також: Батько і син бились до останнього, знищивши вісім окупантів: на війні загинули бійці з Чернігова.

Дружина музиканта Марія збирала гроші йому на авто, яке було потрібно на передовій. "Стоп. Коханий загинув", - прокоментувала вона трагічну новину та зупинила збір коштів.

Касенюк з дружиноюФото: instagram.com/kasenyuk

До початку повномасштабного вторгнення Касенюк присвячував себе творчості. Як зазначають його колеги, 24 лютого 2022 року його кліп повинні були розглянути в редакції M1 і М2 щодо ротації. "Ми казали Андрію: "Це не на часі, от після війни перед релізом альбому буде саме воно!" Тепер час для нас розділився на до 17 квітня 2023-го і після. Кліп ми заллємо в Youtube на нашому каналі. Альбом наразі готовий на 60% (6 треків із 10). Його ми також доробимо й випустимо. Андрій цього дуже й дуже прагнув. Майже всі треки були написані та заранжеровані ним", – розповіли учасники гурту SilverTown.

В коментарях під дописом колеги та шанувальники висловлюють слова співчуття, а також дякую йому за захист нашої країни.

Фото: instagram.com/kasenyuk

Інші новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття