Лайм

На себе не схожий: Євген Кошовий розповів, як змінився Володимир Зеленський за рік війни

Як президента України змінила війна

Комік та художній керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий - давній та близький друг Володимира Зеленського. Раніше актор зізнався, як підтримує президента України під час російського вторгнення, а зараз розповів про зміни у главі держави за рік війни.

"За цей рік він щось трошки постарів. Вибачте. Я, коли побачив обкладинку Der Spiegel, він там взагалі на себе був не схожий. Я відразу написав йому: "З тобою все нормально?" - і відправив йому обкладинку. А він каже: "Та то світло таке". Він до цього легко ставиться. Він іноді говорить неправду, що він спить. Це все видно", - розповів друг президента в інтерв'ю Олексію Суханову.

Володимир Зеленський на обкладинці Der Spiegel Фото: spiegel.de

Війна позначилася не лише на зовнішності Володимира Зеленського, також, за словами Кошового, відбулися внутрішні зміни.

"Він став міцнішим, ти ж бачиш, він навіть не посміхається. Посмішка у нього з обличчя зійшла. Але почуття гумору він не втратив. Коли переписуємося, то буває щось таке напише, то я думаю: "О, брат, ти у формі, то добре", - поділився Євген. - Це змінилося, і це трохи засмучує. Бачити людину, яка 17 років усміхається і разом з нею ти ржеш невтомно, а тут таке. Він став, як залізо, як сталь. І коли бачиш його інтерв'ю і коли він зустрічається зі світовими лідерами, то... Такий дорослий лідер своєї нації".

Читайте також: Він не грає: Олена Зеленська розповіла, які якості допомагають її чоловікові під час війни.

Євген Кошовий вважає, що ці зміни остаточні й "повернення більше не буде".

"По-перше, думаю, що його не відпустять саме українці. По-друге, думаю, після такого повернутися до минулої своєї професії дуже складно буде", - заявив комедійний актор.

Володимир Зеленський та Євген Кошовий Фото: Прес-служба "Квартал 95"

За 17 років дружби Зеленський навчив Кошового "читати людей" та "бути людиною". Окрім цього, за словами коміка, президент ненавидить зраду та зрадників. "Він до цього дуже серйозно ставився як у професії, так і зараз під час президентства", - зазначив актор.

Раніше Євген Кошовий назвав величезну суму, яку йому пропонували за місце у політиці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil