Лайм

Знімає TikTok під російські треки: дочка Кошового здивувала мережу

Дівчина нарвалася на критику

Старша дочка українського актора Євгена Кошового Варвара - активна користувачка соцмереж. У TikTok 15-річна дівчина регулярно публікує різноманітні відео, у яких постає з макіяжем.

Однак уважні користувачів мережі звернули увагу не лише на те, що дівчина помітно подорослішала і в ній уже не впізнати маленьку дівчинку, яка була раніше. Багатьох людей обурив один момент - чимало роликів для соцмереж Варвара записує під пісні російських виконавців.

Фото: tiktok.com/@v_koshevayaa

Треки Ooes, Монєточки, OG Buda Boulevard Depo, Face можна почути у відео, які оприлюднює Варвара. У коментарях юзери висловлюють своє невдоволення та наголошують, що "просування ворожої культури є неприпустимим у період повномасштабної російсько-української війни".

Читайте також: Якщо спить по 2 години, то вже добре: Євген Кошовий розповів, як підтримує Зеленського.

"А російська музика нікого не напрягає?", "Це просування російської культури під час війни", "Дитина друга президента під час війни знімає під російські пісні… я не здивуюсь, якщо в житті вона розмовляє російською", - пишуть українці.

Фото: tiktok.com/@v_koshevayaa

"Це та сама маленька Варюша?", "А їй лише 15", "Боже, яка красуня", "Ніби підмінили ту Варю, яку я знала", "Я не вірю своїм очам… Вона взагалі не схожа на себе в дитинстві", - також зазначають користувачі мережі.

Оновлено: дівчина видалила ролики з російською музикою після розголосу цієї ситуації у ЗМІ.

Фото: instagram.com/yalta_k

Нагадаємо, Варвара Кошова – старша донька відомого коміка та шоумена. Дівчина двічі брала участь у вокальному шоу "Голос.Діти" та у 2019 році дійшла до суперфіналу в команді Джамали. До цього перемагала на міжнародному конкурсі талантів "Україна об'єднує світ". Також пробувала свої сили у Нацвідборі на дитяче "Євробачення-2019", однак пройти відбір їй не вдалося.

Також Євген Кошовий з дружиною мають молодшу доньку, яку звати Серафима.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували