Лайм

Ілон Маск у відповідь на докір Стівена Кінга розповів, скільки грошей пожертвував Україні

Бізнесмен не став відмовчуватися

Стівен Кінг, який після початку повномасштабної війни послідовно підтримує Україну, отримав у Twitter "синю галочку" верифікації. Ілон Маск надав її письменнику безкоштовно, тоді як решта користувачів має платити $8 на місяць. Кінг із іронією відреагував на такий подарунок. Він порадив Маску віддати ці 8 доларів фонду Сергія Притули, оскільки сам він цінності у послузі не бачить.

"Думаю, містер Маск має віддати мою синю галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життів в Україні. Це всього 8 доларів, тож, можливо, містер Маск міг би додати трохи більше", - написав Кінг.

Ілон Маск, якому раніше неодноразово дорікали за проросійські симпатії та скандальні заяви про необхідність територіальних поступок для припинення війни, не став відмовчуватися Він назвав суму, яку пожертвував Україні.

"Я пожертвував Україні 100 млн. доларів, а скільки ви пожертвували?" - відповів бізнесмен, доклавши до свого повідомлення твіт Михайла Федорова з вдячністю за фінансування Starlink.

Також Маск зазначив, що компанія відмовилася від грошей Міноборони США, яке мало взяти на себе оплату супутникового інтернету в Україні.

Нагадаємо, що Twitter у рамках монетизації вирішив зробити послугу верифікації користувачів платною. Сині галочки, які підтверджували, що організація чи публічна особистість у соцмережі – справжні, забрали навіть у таких зірок, як Бейонсе та Кріштіану Роналду. Безкоштовну "підписку" отримали баскетболіст Леброн Джеймс, Стівен Кінг та актор Вільям Шетнер.

Раніше амбітний проект Маска із запуском надважкої ракети Starship завершився невдачею. Вона мала доставляти людей на Марс.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували