Лайм

Даша Квіткова з сином залишила будинок, де жила з Нікітою Добриніним до розлучення

Дівчина тепер житиме у квартирі

Після новини про розлучення з Нікітою Добриніним Даша Квіткова переїхала з їхнього спільного будинку до орендованої квартири. У соціальних мережах вона опублікувала відео, у якому показала перші кадри нового житла.

На своїй сторінці в Instagram блогерка продемонструвала процес переїзду та облаштування. У ролику можна побачити, як зірка соцмереж розпаковує коробки, розкладає речі, а також грається з маленьким сином Левом. "Життя дуже цікава річ, вивозьте все з посмішкою", - йдеться у дописі.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Daria Kvitkova (@kvittkova)

У коментарях під публікацією думки користувачів мережі розділилися з цього приводу: одні пораділи за Квіткову та побажали її успіху у новому етапі життя, інші ж досі не можуть зрозуміти причину розриву стосунків Даші та Нікіти після 2,5 років шлюбу. Ось деякі коментарі людей:

"З стартом нового етапу життя", "Так класно передали атмосферу, наче з Вами брала участь у процесі", "Не можу спокійно дивитися. Пара була класна. Життя в подорожах, гарний будинок, здорова, щаслива. А тепер радіти від переїзду одній в квартиру з дитиною. Поясніть мені, невже настільки Нікіта її принижував? Я так не думаю... Що не так з нашими цінностями?", "Головне - на емоціях не наробить дурниць. Бажаю тверезо дивитись та вчиняти в житті, не на фоні образ...", "Дивна позиція: розповідати у блозі про пошук квартири та переїзд у всіх фарбах, скидати купу сторіз, фото та навіть рілс, а на запитання аудиторії "Чому переїжджаєте?" відповідати "На це питання не відповідаю".

Читайте на тему: Даша Квіткова розповіла про особисте життя під час розлучення з Нікітою Добриніним.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Така сильна любов була. Такі щасливі і гармонійні відносини, а потім.....переїзд. Куди все ділось за одну мить, якщо все було справжнім?", "Дашуль, вітаю з переїздом. Щастя і спокою на новому місці", "Самостійна, незалежна, щаслива. Дай Боже вам зустріти гідного вас чоловіка, Даша", "Нове місце, нові події, нове життя. Левчик просто топ", "Хай Господь благословить вашу нову оселю, щоб було затишно. А що будете робити з будинком?", "Я захоплююсь такими рішеннями. Я навіть не можу уявити, як це тяжко - залишити будинок, який спільними зусиллями робили затишним родинним куточком".

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомилися на шоу "Холостяк" у 2019 році. У 2020-му пара зіграла весілля і придбала спільну нерухомість - будинок під Києвом та квартиру у столиці. У липні 2021 року закохані стали батьками - у них народився син Лев.

Наприкінці січня цього року Квіткова та Нікіта Добринін зробили спільну заяву в соцмережах про те, що вони більше не разом. Після чого блогерка дала інтерв'ю Маші Єфросиніній, де розповіла, що у їхніх стосунках було багато прихованих проблем та конфліктів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії