Лайм

Не залишилося іншого виходу: Шеннен Догерті розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу

Для акторки це був третій шлюб

Акторка Шеннен Догерті подала на розлучення із чоловіком, фотографом Куртом Ісварієнком. Зірка серіалів "Беверлі Хіллз, 90210" та "Всі жінки відьми", яка лікується від раку грудей, зважилася на цей крок після 11 років спільного життя.

Згідно з документами, які опинилися у розпорядженні TMZ, колишні закохані перестали жити разом ще у січні, а на розлучення акторка подала лише 21 квітня. Причину розриву з чоловіком Догерті не назвала, але представник зірки натякнула, що рішення розлучитися було вимушеним.

Шеннен Догерті та Курт Ісварієнко Фото: Getty Images

"Розлучення - це останнє, чого хотіла Шеннен. На жаль, вона відчувала, що в неї не залишилося іншого виходу", - сказала Леслі Слоан. Джерела, близькі до колишньої пари, додали, що у акторки "не дуже добре" зі здоров'ям, і болісне розлучення ще більше ускладнює ситуацію.

Читайте також: Шеннен Догерті поділилася новинами про лікування раку: Борюся, щоб жити.

Видання стверджує, що Шеннен просить суд призначити їй виплату аліментів. Шлюбного контракту та спільних дітей у Догерті та Ісварієнка не було.

Акторка своє розлучення не коментує, але незадовго до появи цієї інформації в ЗМІ, на її сторінці в Instagram з'явилося загадкове послання: "Єдині люди, які заслуговують бути у вашому житті, це ті, які ставляться до вас із любов'ю, добротою та повною повагою" .

Фото: instagram.com/theshando

Догерті та Ісварієнко одружилися у жовтні 2011 року. Це був третій шлюб акторки. Раніше вона була заміжня за Ешлі Гамільтоном (з 1993 по 1994 рік) та Ріком Саломоном (з 2002 по 2003 рік).

Останні роки Шеннон бореться із раком молочної залози. Вперше онкологічне захворювання у неї діагностували у 2015 році. Через два роки настала ремісія, але 2020-го з'ясувалося, що хвороба повернулася і прогресувала до четвертої стадії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо