Лайм

Вдома: Лілія Ребрик показала своїх батьків на родинному фото

Люди зазначили, що зірка схожа на свого батька

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик, яка нещодавно зіштовхнулася з хейтом через синці під очима, показала родинне фото. На знімку вона позувала зі своєю мамою і татом.

"Як добре поруч з батьками, вдома - там, де виріс! Там, де твоє серце, твої спогади, твої дитячі мрії. Між виставами у Чернівцях та Хмельницькому встигла побачити маму з татом. Цілий день я була справжньою дитиною своїх батьків - так склалося, що цього разу я тут без своїх дівчат, тому вся опіка та турбота мені", - поділилася знаменитість у Instagram.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Як добре спати у своїй кімнаті, у своєму ліжку, дивитися на "до мурах по шкірі" знайомий вид за вікном. Як добре ввечері говорити з батьками, ділитися з ними тривогами, радощами та надіями, - також зазначила Ребрик. - Любіть своїх батьків, цінуйте кожну проведену з ними хвилину, скажіть "люблю, сумую, дякую". Ніколи в житті ці слова не будуть зайвими!".

Читайте на тему: Колишніх гімнасток не буває: 41-річна Лілія Ребрик вразила гнучкістю та граціозністю.

У коментарях під постом колеги та шанувальники залишили для родини багато приємних слів. Також чимало користувачів мережі зазначили, що Лілія схожа на своїх батьків, особливо на батька.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик - українська акторка та телеведуча. У 2011 році брала участь у шоу "Танці з зірками" на телеканалі СТБ у парі з Андрієм Диким. З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі «Україна».

У 2011 році вийшла заміж за свого партнера по паркету Андрія Дикого. У 2012 році у пари народилася доньку Діана, у 2018 – донька Поліна.

Лілія Ребрик з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/liliia.rebrik

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil