Лайм

Хочеться повернутися в ті часи: Вакарчук зворушливо пригадав покійного Кузьму Скрябіна

Знаменитість закликав свою аудиторію цінувати кожен момент життя

Український музикант Святослав Вакарчук поділився в соцмережах зворушливим дописом, у якому згадав покійного Кузьму Скрябіна. Артист зазначив, що послухав ранній альбом свого колеги, і засумував за минулим - за періодом, коли Андрій Кузьменко був ще живий.

"Послухав ранній Скрябін. Повернувся в ті перші роки Океанів. "Птахи" на фестивалі в Оперному. Train на території А. L.V на радіо. Такий ледь осяжний запах того "нашого Львова"... Вірменка, Вавілон", - зазначив Вакарчук у своїй публікації в Instagram. Він також поділився архівними фото.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Аж ком в горлі… І музика. Настрій Joy Division і Depeche Mode. Харизма Кузьми. Музикальність Шури. Господи, як хочеться повернутись в ті часи хоч на мить.. Як хочеться щоб Кузьма був тут, поруч з нами…" - додав співак.

Читайте на тему: Футболку Кузьми Скрябіна продали на аукціоні за 255 тисяч - кошти підуть на підтримку ЗСУ.

Наостанок лідер гурту "Океан Ельзи" закликав своїх шанувальників цінувати кожну мить свого життя та насолоджуватися можливостями, які є у кожного зараз:

"Відчуваю, як щось всередині мене просто кричить: Друзі! Цінуймо те, що маємо, поки воно поруч… Особливо, в цей складний час. Цінуймо один одного, допомагаймо один одному. Воно того вартує. Воно зробить нас усіх сильнішими! Будьмо разом! До смерті і довше…".

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

У коментарях під публікацією фанати погодилися з думкою виконавця та зазначили, що розуміють його почуття. Також вони захопилися творчістю обох артистів - і Вакарчука, і Скрябіна.

Фото: instagram.com/kuzma.skryabiin

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року внаслідок аварії. Автокатастрофа сталася біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Того ж дня пресслужба департаменту Державної автомобільної інспекції МВС України повідомила, що, за попередніми даними, на 86 км автошляху Кривий Ріг – Кропивницький відбулося зіткнення позашляховика Toyota Sequoia, за кермом якого перебував співак, і молоковоза ГАЗ-53. Від отриманих травм Скрябін загинув на місці трагедії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області