Лайм

6 років у шлюбі: Джамала показала ніжні фото свого весілля

Колеги та фанати привітали пару зі святом

Українська виконавиця Джамала привітала свого чоловіка Сеїта-Бекіра Сулейманова з річницею весілля. Пара святкує 6 років сімейного життя, і з нагоди особливої дати артистка поділилася архівними фото.

В Instagram співачка опублікувала серію кадрів, зроблених у день весілля. На знімках можна побачити обручки закоханих та весільну сукню співачки. "Sevem (у перекладі з кримськотатарської "кохаю")", - лаконічно підписала світлини знаменитість.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Колеги та шанувальники привітали родину з річницею та побажали закоханим пережити разом ще багато радісних та неповторних моментів у житті. Крім того, вони зазначили, що Джамала і Бекір – дуже гарна пара.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте також: Брехали тоді і зараз: Джамала висловилася про рідний Крим та окупацію його Росією.

Джамала Сеїт-Бекір Сулейманов одружилися у квітні 2017 року. Наприкінці листопада того ж року співачка оголосила про вагітність, і вже 27 березня 2018 року вона народила первістка - Еміра-Рахмана Сеїт-Бекіра ог'ли Сулейманова. Друге маля пари з'явилося на світ 19 червня 2020 року - хлопчика батьки назвали Селім-Гірай.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, Джамала - українська співачка кримськотатарського походження, народна артистка України, переможниця музичних конкурсів "Нова хвиля-2009" та "Євробачення-2016".

Виконує пісні в стилях джаз, соул, фанк, фолк, госпел, поп та електро, бере участь в оперних постановках і шоу. Артистка виступить на "Євробаченні-2023", яке відбудеться у британському Ліверпулі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита