Лайм

Раміна Есхакзай розповіла, що хоче змінити в собі після розставання з нареченим

Дівчина подякувала своїй аудиторії за підтримку

Українська журналістка та інтерв'юерка Раміна Есхакзай, яка нещодавно розійшлася зі нареченим Євгеном Проніним після 5 років стосунків, розсекретила свої плани на найближче майбутнє. Дівчина зізналася, що наступні півроку хоче присвятити собі: навчитися розуміти власні бажання та цілі, заглибитися у свої почуття.

Детальніше про це зірка YouTube написала в Instagram. Вона опублікувала пост, у якому подякувала підписникам за слова підтримки після новини про розставання з обранцем, а також ж поділилася своїми думками щодо ситуації, що склалася.

Фото: instagram.com/raminalalala

"Після посту про розставання з нареченим я отримала від вас багато слів підтримки. Цим постом я хочу підтримати тих, хто також проходить через розставання та шукає шляхи "екологічного" виходу зі стосунків", - зазначила Раміна.

Читайте на тему: Набрала вагу, з'явилося акне: Раміна Есхакзай розповіла, як стрес через війну вплинув на її здоров'я.

"Мій план такий: мінімум на півроку - рік заглибитися в себе, в свої бажання та цілі.

Попрацювати з психологом. Знайти моменти, де я була токсичною в стосунках. Викорінити ті патерни поведінки, які призвели до завершення цих стосунків.

Ще раз заглибитися в себе. Відчути хто я? Чого хочу? Якого чоловіка бачу поруч з собою? Яким бачу своє мабутнє.

Ці три пункти здаюся простими, проте за ними стоїть дуже великий пласт роботи над собою. І я готова", - також написала вона у пості.

Фото: instagram.com/raminalalala

Колеги та фанати в коментарях під публікацією подякували дівчині за чесність і побажали їй якнайшвидше реалізувати все бажане. Також користувачі мережі побажали Есхакзай знайти чоловіка, який справді буде достойний її.

Нагадаємо, про розставання з Євгеном Проніним Раміна повідомила нещодавно. Закохані були разом близько 5 років та навіть збиралися узаконити свої стосунки. У пості, в якому дівчина оголосила про розрив, вона не стала називати причину, а також зазначила, що "брудної білизни не буде".

Раміна та Євген ПронінФото: instagram.com/raminalalala

Раміна Есхакзай - авторка і ведуча YouTube-каналу RAMINA. Під час навчання в інституті зустрічалася із сином популярного українського шоумена Дмитра Коляденка Філіпом.

Також була у стосунках зі співаком Віталієм Козловським. Не так давно стало відомо, що роман пари був піаром – про це артист сказав в одному із недавніх інтерв’ю.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита