Лайм

Після 33 років у шлюбі: Оксана Білозір розлучилася з чоловіком Романом Недзельським

Колишній обранець співачки отримав повістку до суду

Українська виконавиця Оксана Білозір розійшлася зі своїм чоловіком Романом Недзельським після 33 років шлюбу. Ініціатором розлучення стала саме співачка.

Про це розповів тепер уже колишній її обранець Недзельський, який є музикантом, однак після початку повномасштабного вторгнення він став бійцем ЗСУ. Як зазначив захисник під час розмови з YouTube-блогером Ростиславом Калацинським, він отримав від дружини повістку до суду, проте так і не зміг бути присутнім на засіданні через службу.

Фото: facebook.com/oksana.bilozir

"Ми прожили майже 33 роки, в цьому році мало бути. Ми розлучилися наприкінці 2022 року. Просто банально я отримав повістку до суду і нас розлучили. Оксана подала на розлучення. Я оскільки в армії, я не прийшов три рази до суду і нас автоматично розлучили і все. Я був проти цього, але Оксана подала. Тому сьогодні ми офіційно не є чоловіком і дружиною", - сказав чоловік в інтерв'ю.

Читайте на тему: Не залишилося іншого виходу: Шеннен Догерті розлучається з чоловіком після 11 років шлюбу.

Недзельський наголосив, що наразі з колишньою дружиною майже не спілкується. Називати причину розриву стосунків він також не став.

"Ми майже не підтримуємо зв'язок. Я ж в армії, мене більше року вже немає вдома. Вона нічого не питає. У нас в армії є дуже велика проблема, коли чоловіки служать і отримують інформацію про те, що вони втрачають сім'ї. Я був одним з військових психологів, хто приймав цю інформацію, якось заспокоював. Але в той же час я знав, що в мене така сама ситуація", - пояснив Роман.

Фото: facebook.com/oksana.bilozir

Екс-чоловік співачки додав, що у них "минулого року усе було нормально", однак наразі ситуація повністю змінилася. Сама Білозір поки ніяк не коментувала розлучення з чоловіком після 33 років шлюбу.

Фото: instagram.com/oksana_bilozir

Нагадаємо, Оксана Білозір - 65-річна українська артистка, громадська і політична діячка. Двічі була заміжня: першим чоловіком артистки був композитор Ігор Білозір. У цьому шлюбі у пари народився син Андрій Білозір (21 лютого 1982).

У шлюбі з Романом Недзельським виконавиця народила другу дитину – сина Ярослава. Також колишнє подружжя має двох онучок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля