Лайм

Живіший всіх живих: друг Олега Винника висловився про стан співака

Чоловік вирішив спростувати всі неправдиві твердження

У мережі продовжує поширюватися інформація про те, що український виконавець Олег Винник серйозно хворий і наразі проходить лікування в Німеччині. На подібні чутки стосовно здоров'я артиста відреагував його друг Роман Недзельський.

Під новим постом на сторінці фан-клубу співака у Facebook чоловік залишив коментар, у якому висловився про його стан. "Справа Анатоліча живе і працює на перемогу України! Олег живіший усіх живих. Щойно з ним розмовляв! Голос бодрячком, хвостик пєстіком. Не дочекаються, суки", - зазначив Недзельський.

Фото: facebook.com/groups/vovchytsya

Автори фан-сторінки Винника у Facebook опублікували допис, у якому закликали бойкотувати ролики про знаменитість, в яких блогери говорять неправду заради хайпу та додаткових переглядів.

"Останнім часом розповсюджується дуже багато недостовірної інформації про артиста, зокрема в YouTube – де різні "блогери" в гонитві за хайпом, переглядами й, відповідно, грошима від монетизації розміщують різноманітні ролики з відвертою брехнею і наклепами про артиста", – звернулася до учасників спільноти керівниця офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон і закликала людей скаржитися на відео подібного роду.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Читайте на тему: Прихильники мають право знати: Оля Полякова прокоментувала позицію Олега Винника.

Нагадаємо, у період повномасштабної війни Олег Винник зник з публічного простору. Таку свою позицію він пояснювати не став, тому колегам та шанувальникам доводиться вже котрий місяць поспіль лише робити припущення та здогадуватися, що ж сталося з чоловіком насправді.

Зокрема, нещодавно блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі озвучив можливу хворобу знаменитості. За словами чоловіка, співак бореться з онкологією та наразі проходить лікування у Берліні.

"Хворіє він онкологічним захворюванням. Ані Слава Дьомін, ані Маша Єфросиніна, ані Оля Полякова – ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що у нас все толерується у суспільстві шоубізнесовому, у нас усі усміхаються одне одному, грають за правилами. Досить важко він його переносив, переніс, лікується. Перебуває у Берліні".

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Припущення Беспалова досі гучно обговорюють у мережі та намагаються з’ясувати, правда це чи ні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників