Лайм

Мої найрідніші: у День доньки Ольга Сумська поділилася сімейним знімком з дітьми

Зірка залишила лаконічний підпис до фото

Українська акторка Ольга Сумська у День доньки, який щорічно відзначається 25 квітня, показала зворушливе родинне фото. На опублікованому знімку вона позувала разом із своїми дітьми - старшою донькою Антоніною Паперною та молодшою Ганною Борисюк.

Відповідний кадр знаменитість оприлюднила у Instagram. У підписі до фото вона залишила лаконічне привітання: "Мої найрідніші! З Днем доньок!".

Фото: instagram.com/olgasumska

На світлині всі троє позували із посмішками на обличчях, у схожих вбраннях у молочних та пастельних тонах. Вочевидь, знімок був зроблений ще до початку повномасштабної війни в Україні, адже в одному з нещодавніх інтерв'ю Сумська говорила, що вже більше року не бачилася з Антоніною.

Читайте також: З Днем доньки! Зворушливі музичні привітання зі святом.

Відомо, що старша донька акторки наразі живе у Москві та навіть після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну не повернулася на Батьківщину. Там Антоніна має цивільного чоловіка - російського актора Володимира Яглича, з яким виховує двох дітей: доньку Єву та сина Данила. Родина живе у Москві, а Паперна продовжує зніматися в російських проектах.

Після 24 лютого 2022 року Паперна обрала для себе мовчазну позицію та вирішила ніяк не коментувати російську агресію на її Батьківщині. У ситуацію втрутилася її зіркова мама, коли вирішила відповісти на хейт з боку користувачів мережі. Вона заявила, що її донька "тотально залежна від обставин" та "не може покинути свій дім у країні-агресорці". Також Ольга Сумська додала, що "не буде виправдовуватися за позицію Антоніни".

Фото: instagram.com/tony__pepper

Окрім критики через доньку у Москві, Ольга Сумська отримує і підтримку від своїх зіркових колег. Нещодавно її публічно підтримав відомий український кулінар Євген Клопотенко. "Я тобі даю слова підтримки", - заявив чоловік під час розмови зі знаменитістю.

Читайте на тему: З чоловіком та донькою: Антоніна Паперна засвітилася на заході у Москві.

"Страшна війна нас сьогодні роз'єднала. Про це важко говорити. Звісно, я отримую величезну кількість хейту із цього приводу. Але, повірте, я отримую і слова підтримки від людей і матерів, які в такій самій ситуації, як і я. Я вірю, що так чи інакше ми зустрінемося з моїми онуками, яких я не бачила вже більше року. Сьогодні немає такої можливості, але колись цей день настане. І він буде найпрекраснішим днем у моєму житті", - також сказала Сумська під час діалогу з Клопотенком в рамках програми "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком".

Сумська з мамою та донькамиФото: instagram.com/gandzyazen

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria