Лайм

Сергій Жадан розлучається з дружиною: його помітили на прогулянці з відомою співачкою

Чоловік має двох дітей від попередніх шлюбів

Відомий український письменник Сергій Жадан розлучається з дружиною Іриною Куніциною, з якою прожив у шлюбі 15 років. Підтвердження цьому можна знайти на сайті судового реєстру, де зазначено, що 24 квітня поет подав до Личаківського районного суду Львова відповідну заяву.

З Куніциною чоловік одружився у 2009 роців Харкові. Разом вони виховують спільну 10-річну дочку Марію. Крім того, від першого шлюбу з режисеркою театру Світланою Олешко Жадан також має дитину – сина Івана, який вже є дорослим.

Фото: court.gov.ua

Наразі письменник ніяк не коментує новину про розрив стосунків зі своєю обраницею. Натомість люди помітили його на прогулянці з відомою виконавицею – Христиною Соловій. Про це у мережі повідомила співачка Артилерія, якій вдалося зняти ймовірних закоханих. У stories можна побачити, що вони тримаються за руки.

Фото: instagram.com/stories/artyleriya_

"Ховалися в кущах і випадково застали отакі драми, скандали, інтриги шоу-бізнесу. Але не робіть так як я - не знімайте Жадана з-за кущів, бо це не дуже культурно і точно зовсім не по-дружньому, - висловилася про побачене Артилерія. - Отак - поцілувалися у кліпі – і вже любов".

Артилерія мала на увазі кліп Христини Соловій "Юність", у якому вона знялася разом із Сергієм Жаданому. У ролику вони продемонстрували палкий поцілунок.

"Це доволі швидко знялося, ми із Христиною розуміли, як усе має бути в кадрі. Це знімається дуже легко й не було нічого складного. Це цікава робота. Мені цікаво з'являтися у кадрі, - прокоментував свою участь у зйомках Жадан. Також він зізнався, що погодився на це безкоштовно. "Я з друзів грошей не беру", - пояснив чоловік.

Читайте на тему: Історія нашої родини закінчилась: воїн ЗСУ Павло Вишебаба повідомив про розлучення з дружиною.

Тим часом 30-річна Христина Соловій вкрай рідко говорить про особисте життя. "Дивіться, я не говорила про особисте життя з 2015 року і не думаю, що сталося щось таке, що я могла б змінити свою позицію зараз. Життя дуже мінливе, і я не хотіла б пояснювати, чому в мене з кимось не склалося. Поки що я заміж не виходжу", - зазначала вона раніше у програмі "Ранок з Україною".

Фото: instagram.com/serhiy_zhadan

Нагадаємо, Сергій Жадан - український письменник, перекладач, громадський діяч, фронтмен гуртів "Жадан і Собаки" та "Лінія Маннергейма". Автор романів "Депеш Мод", "Ворошиловград", "Месопотамія", "Інтернат", поетичних збірок "Цитатник», "Ефіопія", "Життя Марії", "Тамплієри", "Антена", "Список кораблів" та інших.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько