Лайм

Не хотів розуміти: чоловік Руслани Писанки розповів, як дізнався про її діагноз

Знаменитість померла майже рік тому

Ігор Ісаков, чоловік Руслани Писанки, якої не стало 19 липня минулого року, розповів, як дізнався про діагноз своєї дружини. Він зазначив, що його обраниця залишалася усміхненою та доброзичливою навіть тоді, коли повідомляла про страшну хворобу.

"Одного дня вона подзвонила мені і сказала: "Ігорюша, не хвилюйся. Все добре, але в мене є пухлина. Лікарі сказали, що все операбельно, тому ми все зробимо, все буде добре". Я наскільки повірив її словам, що коли прийшов документ з її діагнозом для того, щоб я мав змогу виїхати з країни, там було написано, що це вже було "палеативне лікування". Я не хотів розуміти цього. Я вірив Русі", - сказав Ісаков у програмі "ЖВЛ".

Фото: Facebook/Igor Isakov

"Я коли збирався їхати до неї, вона мені прислала величезний список. Це і мультиварка, і сковорідки, і келихи. Вона попросила привезти їй всі перуки. І на жаль, всі ці перуки їй згодилися. Мені довелося підстригати Русю. Це був такий момент дуже неприємний", - продовжив розповідати він.

Читайте на тему: Вилікуєшся і повернешся: чоловік Руслани Писанки розповів, як умовляв дружину їхати до Німеччини.

Коханий покійної ведучої зізнається, що кожен куточок їхнього спільного дому нагадує йому про Руслану. За його словами, в "домі немає квадратного метру, де не було б її присутності":

"Вона у кожній стіні. Ми тут разом тренувалися, малювали, виривали якусь траву, шили їй концертні костюми. Вона навчила мене вставляти нитку в голку на швейній машинці, я допомагав їй в усьому".

Фото: instagram.com/pisankaruslana

Ісаков наразі має плани на найближче майбутнє - перевипустити легендарну книгу з рецептами Руслани. "Я мрію про те, щоб перевипустити легендарну книгу її рецептів. Я думаю, що прийде час і зробимо цю книжку", - зазначив чоловік.

Нагадаємо, життя Руслани Писанки влітку 2022 року забрала онкологія. У акторки була запущена хвороба, яка швидко прогресувала. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона виїхала до Німеччини, і саме там лікарі поставили їй страшний діагноз.

Фото: instagram.com/pisankaruslana

Від раку також померла мама Писанки. "Останнє, що вона пам'ятає, мабуть, як сідала в машину. Теща приїхала додому і, на жаль, більше її не стало. Я не знав, як сказати про це моїй Русі. В неї був шок", розповідав Ігор.

Мама Руслани ПисанкиФото: instagram.com/pisankaruslana

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024