Лайм

Історія нашої родини закінчилась: воїн ЗСУ Павло Вишебаба повідомив про розлучення з дружиною

Колишнє подружжя виховує доньку

Український захисник та поет Павло Вишебаба розлучився із дружиною Інною Тесленко після 7 років шлюбу. Подружні стосунки пара розірвала ще минулого року, проте воїн розповів про це лише зараз.

На особистій сторінці в Instagram боєць ЗСУ зазначив, що для друзів та читачів його поезії ця новина давно не секрет, але щоб уникнути запитань на цю тему він вирішив написати окремий допис. Причину розлучення він розкривати не став, але зізнався, що це сталося у 2022 році.

Фото: instagram.com/vyshebaba

"Я розлучений, історія нашої родини закінчилась у 2022-му, поповнили статистику розірваних шлюбів під час війни. Скористаюсь своїм правом не посвячувати інших в деталі – це наше приватне життя. Ми залишаємось люблячими батьками нашої прекрасної доньки. Це давно позаду, життя продовжується", - написав Вишебаба.

Читайте також: Вперше за 300 років українці відчули себе нацією переможців – Павло Вишебаба.

Павло та Інна одружилися у 2015 році та стали першою парою в Україні, які уклали шлюб за онлайн-заявкою. На той час пара проживала у Києві, але щоби скористатися цією можливістю закохані вирушили до Дніпра.

Привітати молодят тоді приїхав уже зараз екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, який назвав весілля Вишебаби та Тесленко - "історичною подією для України".

Фото: adm.dp.gov.ua

У 2016 році Павло та Інна стали батьками доньки, якій дали красиве ім'я – Зореслава. У перші місяці повномасштабної війни Павло Вишебаба присвятив дівчинці проникливий вірш "Тільки не пиши мені про війну" – відповідь дочці на запитання, про що писати йому на фронт. Пізніше цей вірш став піснею "Доньці", до якої приєдналася співачка KOLA.

Фото: instagram.com/vyshebaba

Раніше про розлучення після 20 років шлюбу повідомила українська співачка Камалія.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо