Лайм

Роман прекрасно знав: Оксана Білозір прокоментувала своє рішення розлучитися з чоловіком

Артистка розкрила деякі деталі їхнього сімейного життя

Українська співачка Оксана Білозір прокоментувала розлучення зі своїм чоловіком Романом Недзельським, про яке громадськості стало відомо лише нещодавно. Артистка запевнила, що новина про розставання після 33 років шлюбу зовсім не є сенсацією, оскільки подружжя не живе разом останні 10 років.

"Почнемо з того, що тут ніякої сенсації немає. Сенсації вигадують люди, які мали би взяти зброю в руки і йти воювати, як воює Роман. Тому що вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом з його мамою і з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі", - сказала виконавиця у коментарі OBOZREVATEL.

Оксана Білозір та Роман НедзельськийФото: instagram.com/oksana_bilozir

Білозір наголосила, що з чоловіком все обговорила завчасно і їм навіть вдалося зберегти хороші дружні стосунки. Вона додала, що слова її екс-обранця Романа були вирвані з контексту ведучим, який спілкувався з ним на тему особистого життя.

"Роман прекрасно знав, і ми з ним це обговорювали. Нас розлучали десь два чи три місяці. Ніхто нікуди не спішив, ніхто ніяких нахабних речей не робив. Звичайно, сам процес неприємний. Як ви думаєте, в моєму віці таке рішення легко дається? Потрібно, щоб завжди в житті був порядок і ти чітко розуміла, що і куди. І війна тут ні до чого. Це вже все було давно. Це розкрутили, зробили несподіванку. Мені просто було смішно з цього", - розповіла знаменитість.

Читайте також: Живіший всіх живих: Роман Недзельський, який є другом Олега Винника, висловився про стан співака.

Фото: instagram.com/oksana_bilozir

"Це все так підвів ведучий, який брав в нього інтерв’ю. Починали розмову зовсім по-іншому: як служити, як воювати. Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, внуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки – це наше приватне і наше особисте. Робити на цьому якийсь піар мені смішно і дивно. Зараз іде війна, і замість того, щоб позитивні моменти озвучувати, вихопили якийсь емоційним момент і на ньому накрутили цілу історію. Кожна людина має право на емоції. Може в нього настрій був поганий, може якась хвиля підійшла", - також зазначила вона у коментарі виданню.

Артистка сказала, що пишається своїм колишнім чоловіком, який нині боронить нашу країну в лавах ЗСУ. Вона пояснила, що Недзельський навіть не чекав початку повномасштабного вторгнення, а ще в січні 2022 року пішов добровольцем служити.

"Він комісований, тому по стану свого здоров’я не мав іти. Але це було його покликанням. Тому звертати увагу на якісь емоційні хвилі, які зараз в нього є, це нечесно навіть по відношенню до його позиції і того, що він робить сьогодні, як і багато наших чоловіків. Я ним пишаюся," – сказала Білозір.

Фото: instagram.com/oksana_bilozir

Нагадаємо, Оксана Білозір - 65-річна українська артистка, громадська і політична діячка. Двічі була заміжня: першим чоловіком артистки був композитор Ігор Білозір. У цьому шлюбі у пари народився син Андрій Білозір (21 лютого 1982).

У шлюбі з Романом Недзельським виконавиця народила другу дитину – сина Ярослава. Також колишнє подружжя має двох онучок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва