Лайм

Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали коронацію Чарльза з дітьми: фото сім'ї

Пара одягла офіційні мантії

У Вестмінстерське абатство в Лондоні, де проходить коронація короля і королеви-консорт Великої Британії, прибули сини Чарльза III - принци Гаррі та Вільям. Принц Уельський з'явився з дружиною Кейт Міддлтон та трьома дітьми - 9-річним Джорджем, 8-річною Шарлоттою та 5-річним Луї.

Старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон виконує на церемонії почесну роль пажа. Джордж став одним із чотирьох пажів свого діда, в його обов'язки входить допомагати монарху з королівським вбранням. Серед пажів також 13-річний лорд Олівер Чолмондейлі, 12-річний Ральф Толлемаш та 13-річний Ніколас Барклі.

Принц Джордж Фото: Getty Images

На прохання короля та королеви принц Вільям та принцеса Кейт для історичної події одягли офіційні мантії. 40-річний Вільям був одягнений у парадну форму валлійської гвардії – тепер принц Уелський носить титул церемоніального полковника валлійської гвардії.

Читайте також: Олена Зеленська прибула на коронацію Чарльза ІІІ із Денисом Шмигалем: фото першої леді.

41-річна принцеса Кетрін одягнена у сукню Alexander McQueen (дизайнер її весільної сукні, яка також дебютувала у Вестмінстерському абатстві) з шовкового крепу кольору слонової кістки з вишивкою срібними злитками і нитками із зображенням троянд, будяків, нарцисів.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон з молодшими дітьмиФото: Getty Images

Вбрання було доповнене головним убором Jess Collett x Alexander McQueen зі срібними зливками, кристалами та срібною ниткою, вишитою тривимірним листям.

Також на церемонії Кейт віддала шану своїй покійній свекрусі Діані, одягнувши сережки з перлами та діамантами, що належали матері принца Вільяма. Серед аксесуарів також було намисто Єлизавети II, зроблене на прохання короля Георга VI.

Кейт Міддлтон та принц Вільям на коронації Чарльза Фото: Getty Images

Принцеса Шарлотта з'явилася на коронації дідуся в головному уборі Jess Collett x Alexander McQueen, прикрашеному срібними зливками, кришталем та срібною ниткою, і в сукні Alexander McQueen в тон наряду її матері. Принца Луї одягли у чорний костюм.

Принцеса Шарлотта та принц Луї Фото: Getty Images

Молодший син короля Чарльза принц Гаррі прибув на коронацію без дружини. 41-річна Меган Маркл залишилася у Каліфорнії разом із двома дітьми, оскільки 6 травня свій 4-й день народження відзначає принц Арчі.

Раніше ми писали, що перша леді США Джилл Байден та її онука відвідали коронацію Чарльза ІІІ у вбранні кольорів прапору України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків