Лайм

В день народження покійної Єлизавети ІІ Кейт Міддлтон показала її зворушливе фото з правнуками

Кадр був зроблений минулого літа

Принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон вшанували пам'ять британської королеви Єлизавети ІІ, якій 21 квітня могло б виповнитися 97 років. З нагоди дня народження покійної монархині пара опублікувала її архівне фото з правнуками.

"Сьогодні міг бути 97-й день народження Її Покійної Величності королеви Єлизавети. Ця фотографія, на якій вона позує разом з правнуками, була зроблена в Балморалі минулого літа", - зазначається у підписі до кадру, який Кейт та Вільям виклали на своїй сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

На офіційних сторінках королівської родини від імені короля Чарльза також написали зворушливі слова у пам’ять Єлизавети ІІ. У дописі, який з’явився в Instagram, згадали, яким було життя британської правительки.

Зокрема, автори посту зазначили, що коли Її Величність народилася у квітні 1926 року, то вона й не підозрювала, що колись їй випаде змога бути королевою. Однак після зречення її дядька, короля Едуарда VIII, на престол зійшов її батько.

Читайте на тему: Жахливо сумуємо: онуки королеви Єлизавети показали зворушливе дитяче фото з бабусею.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

"Після смерті короля Георга VI у лютому 1952 року, принцеса Єлизавета стала королевою Єлизаветою II, коли їй було всього 25 років. Її Величність стала монархом, який найдовше правив Британією – єдиною в історії, яка відсвяткувала платиновий ювілей", - йдеться в публікації.

Букінгемський палац також поділився фото усміхненої королеви Єлизавети II 2021 року.

Нагадаємо, Єлизавети ІІ не стало 8 вересня у віці 96 років. На той момент вона знаходилась у замку Балморал, Шотландія. Слухи про погіршення здоров'я королеви почали з’являтися ще за тривалий час до її смерті. У свідоцтві про смерть сказано, що вона пішла х життя через поважний вік.

Її Величність поховали у меморіальній каплиці короля Георга VI поряд з батьком, матір'ю та сестрою. Поруч із нею також перепоховали її коханого чоловіка, принца Філіпа, з яким вона була у шлюбі 73 роки.

Фото: Getty Images

Читайте також: Була поруч із нею. Принцеса Анна поділилася спогадами про останній день життя Єлизавети II.

У червні 2022 року, напередодні смерті Єлизавети, Велика Британія її відсвяткувала платиновий ювілей - 70 років від сходження на британський престол.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків