Лайм

Посмішка принца Вільяма: королівська родина показала чарівне фото принцеси Шарлотти

Юна принцеса позувала з домашнім улюбленцем

Принц Вільям та Кейт Міддлтон показали нове фото принцеси Шарлотти, якій 2 травня виповнилося 8 років. Свіжим портретом дочки королівська сім'я подякувала шанувальникам по всьому світу за теплі побажання в день її народження.

"Дякуємо за всі привітання з днем народження", - написали принц та принцеса Уельські в своєму Instagram. Чарівний кадр юної принцеси зробила британський фотограф Міллі Пілкінгтон, авторству якої належать й нові портрети принца Луї.

Принцеса Шарлотта Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

"Для мене велика честь, що мене попросили зробити ваш портрет, Шарлотта. Більше того, що ваші батьки поділилися цим. Дякую, що зробили мою зйомку з вами такою веселою. Ви такий же чудовий герой, як і в житті", - написала фотограф у коментарі під фотографією Шарлотти.

На новому знімку дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон широко посміхається на камеру, обіймаючи улюбленця королівської сім'ї - англійського кокер-спанієля на прізвисько Орла. Шарлотта з собакою позують у полі з нарцисами.

Користувачі мережі не перестають зазначати схожість дівчинки з татом. "Та сама посмішка принца Вільяма", "Така весела дівчинка. Вона схожа на Вільяма", "Так красиво. Схожа на свого тата", "Обличчя її тата", "Як же вона схожа на свого тата принца Вільяма", "Близнюк принца Вільяма", - пишуть підписники у коментарях.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Читайте також: Як виглядають діти і онуки королеви Камілли, яка вийшла заміж за Чарльза у віці 58 років: фото.

Принцеса Шарлотта - друга дитина та єдина дочка принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Британський принц із дружиною також виховують двох синів – старшого Джорджа (10 років) та молодшого Луї (5 років). Наразі Шарлотта посідає третє місце в лінії наслідування британського престолу. Перед нею знаходиться її батько та старший брат.

Кейт Міддлтон із дітьми Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Раніше в день народження покійної Єлизавети II Кейт Міддлтон показала її зворушливе фото з правнуками.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків