Лайм

Юлія Саніна вразила ефектним образом для другого півфіналу "Євробачення-2023": фото

Замість сукні знаменитість обрала комбінезон

11 травня у місті Ліверпуль відбудеться другий півфінал "Євробачення-2023", на якому виступлять наступні 16 конкурсантів. 10 із них потраплять до фіналу, а 6 – припинять боротьбу за перемогу у конкурсі.

Ведучими другого півфіналу, як і минулого разу, будуть Юлія Саніна, Ханна Веддінгхем та Аліші Діксон. В мережі вже показали, які образи вони приміряють для цього заходу. Так, знаменита українка Саніна з'явиться на публіці у синьому латексному комбінезоні, тоді як її колега, Веддінгхем, буде у жовтій сукні. Відповідні знімки їхніх аутфітів вже опублікували в Twitter.

Фото: twitter.com/HWaddinghamFans

На фото можна помітити, що Саніна замість сукні обрала комбінезон, що зроблений із блискучого блакитного латексу. Одяг прикрашений пишними рукавами та невеликими розрізами в зоні ніг і талії. Свій образ Юлія завершить зібраним у пучок волоссям, вечірнім макіяжем та невеликою кількістю аксесуарів.

Колега Саніної по заходу - Веддінгхем - вкотре з'явиться перед публікою у сукні яскравого кольору - цього разу вона буде жовтою. В поєднанні з образом українки разом вони створять кольори українського прапора - синій та жовтий. Схоже, що так і задумано організаторами заздалегідь.

Фото: twitter.com/HWaddinghamFans

Читайте на тему: Як голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2023": детальна інструкція для України.

Що стосується Аліші Діксон, то вона 11 травня постане перед глядачами у відвертій чорній сукні, що має міні-довжину, корсет та декольте. Позаду неї також можна помітити пишний шлейф.

Фото: twitter.com/HWaddinghamFan

Нагадаємо, 11 травня у Британії пройде другий півфінал "Євробачення-2023" на якому буде обрано ще 10 фіналістів. Сам фінал відбудеться у суботу, 13 травня. Окрім фіналістів, на заході виступлять також країни Великої п'ятірки (засновниці конкурсу) і представники України - гурт TVORCHI, які автоматично потрапили до фіналу після перемоги нашої країни минулого року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита