Лайм

Яскрава та святкова: Тіна Кароль показала, в якій сукні виступатиме на "Євробаченні-2023"

Автор наряду - Іван Фролов

У фіналі "Євробачення-2023" для глядачів пісенного шоу заспівають українські зірки, серед яких Тіна Кароль. Співачка виконає оновлену пісню Show Me Your Love, з якою представляла Україну на конкурсі 2006 року. Вбрання для артистки створює український дизайнер Іван Фролов.

У своєму відеощоденнику про підготовку до виступу в Ліверпулі зірка показала ескіз образу, в якому вона вийде на сцену на M&S Bank Arena і заспіває перед 160-мільйонною аудиторією. Це червона міні-сукня з рукавичками, вирізом на грудях і однією панчохою.

Кадр із відео Фото: YouTube

На створення цього образу модельєра надихнула сукня Тіни Кароль для "Євробачення-2006".

"Ця ідея і цей задум був натхненний виступом 2006 року, але крок вперед - більше червоного. Мені здається, що наше завдання - обрати червоний колір як основний, тому що це любов, символ України. Червоне - то любов", - вважає Іван Фролов.

Читайте також: Мали приємну розмову: Юлія Саніна розповіла про що спілкувалася з королем Чарльзом.

Тіна Кароль на "Євробаченні" у 2006 році Фото: Getty Images

Співачка сказала, що сумнівається щодо надто яскравого кольору, але дизайнер наполягає саме на червоному образі, щоби показати світові, наскільки Україна "крута та потужна" навіть під час війни.

"Я розумію всі ваші хвилювання щодо того, що костюм яскравий. Безперечно, він святковий. Нам зараз важко говорити про будь-які свята, але я дуже прошу все ж таки обрати цю ідею, бо дуже важливо показувати, наскільки ми круті. Наскільки ми потужні навіть в умовах війни. Що ми маємо артистів, які нічим не поступаються світовим артистам, і навіть у чомусь випереджають їх, тому що умови, в яких ми працюємо, значно складніші… Зараз ми всі потопаємо у сльозах, переживаннях, тому наше завдання створити яскравий образ про майбутнє, про посил любові. І про те, що отримає Європа, коли ми переможемо", - сказав модельєр.

Співачка погодилася з ідеєю дизайнера та подякувала йому за те, що створює красу в таких складних умовах.

Іван Фролов професійно займається створенням одягу із 14 років. У 2015 році заснував свій бренд FROLOV. Він став наймолодшим українським дизайнером, який взяв участь в Ukrainian Fashion Week.

Український бренд FROLOV створив переможну сукню Джамали на "Євробаченні-2016", а також розробив образи з вишитим серцем для гурту TVORCHI, в яких дует виграв Нацвідбір на "Євробачення-2023".

Джамала на "Євробаченні-2016" у сукні FROLOV Фото: Getty Images

Іван Фролов також став автором вечірньої сукні Вікторії Апанасенко для конкурсу краси "Міс Всесвіт-2022". Дизайнер створив для українки образ у чорному кольорі – символ того, що Україна щодня зазнає жахливих втрат через війну.

Вікторія Апанасенко у сукні Івана Фролова Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Вбрання українського дизайнера також обирають світові зірки. Раніше ми розповідали, хто з'являвся в образах бренду FROLOV.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування