Лайм

Андрій Хветкевич після одруження з чоловіком розповів, навіщо брав участь у "Холостячці"

Фрідайвер пояснив свої почуття до Злати Огнєвіч

Учасник шоу "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич днями зіграв весілля зі своїм партнером Феліпе Борраса. Церемонія одруження проходила в Мексиці, а серед гостей була сама Злата. У новому інтерв'ю Анні Оліцькій фрідайвер пояснив, навіщо ходив на романтичне реаліті, якщо вже на той час перебував у стосунках із чоловіками.

Фото: instagram.com/diveeasy/

"Я нікого не вводив в оману, бо мені подобаються і жінки, і чоловіки. Але в Україні я ніколи не говорив про це, бо це табу, Україна до цього не відкрита. Навіть якщо ти кажеш, що ти бісексуал, то все вирішують, що ти гей", - заявив Хветкевич.

Камінг-аут він здійснив уже після шоу, коли повернувся до США та відновив стосунки з Феліпе. Але Хветкевич не приховує, що на "Холостячці" звертав увагу і на інших учасників.

"Може один чи два чоловіка на проекті - або бісексуали, або дуже відкриті натурали. Але сказати, що хтось на 100% гей, я не можу. Я думав, що Свічкаренко гей, але потім виявилося, що в нього просто багато друзів геїв, і він дуже гарна людина, лояльний до гей-ком'юніті", - висловився Андрій.

Фото: instagram.com/diveeasy/

Читайте також: Сценарій чи правда: Злата Огнєвіч розповіла, чи можна вірити шоу "Холостячка".

Команді СТБ Хветкевич не казав про свій досвід із чоловіками, тому вони не знали про його орієнтацію під час зйомок "Холостячки".

"Наміри були чисті. Я не хотів використовувати Злату. Але мені було цікаво побувати на телебаченні, дізнатися, як це все знімається, чи маю шанси бути зі Златою, - каже Хветкевич. - Злата мені подобалася. Коли мені сказали, що вона буде героїнею, я вирішив їхати, тому що вона класна і красива... Не знаю, чи використовував я її. Емоції у мене виникли на проекті, я не прикидався. Але ближче до кінця моєї участі в проекті я зрозумів, що у мене зі Златою нічого не вийде".

Фото: instagram.com/diveeasy/

За словами Хветкевича, поцілунки та інтимні моменти на шоу хвилювали його. У той же час він усвідомлював, що зараз знімальна команда скаже "Стоп, розходимося", і це йому не подобалося. При цьому він не виключає, що у випадку розставання з Феліпе може починати стосунки з жінкою.

В інтерв'ю Андрій Хветкевич заявив, що знає багато зірок українського шоу-бізнесу, які є геями, але не наважуються зробити камінг-аут через реакцію людей.

"Наша спільнота не сприймає це як щось нормальне, а як хворобу. Але деякі дуже відомі люди мені писали і питали, як у мене пройшов камінг-аут, чи не було депресії. Вони замислюються про це, тому що це робить їх вільнішими", - розповів він.

Тим часом Злата Огнєвіч приєдналася до "Євробачення-2023": співачці випала важлива місія.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування