Лайм

Ігор Балан з гурту "Аква Віта" розповів про смерть доньки від загадкової хвороби

Артист поділився сімейною трагедією

Багатьом українським артистам 1990-х не вдалося зберегти широку популярність до наших днів, але їхнє життя та кар'єра після "Території А" продовжуються. Раніше ми розповідали, що сталося з фронтменом "The ВЙО" Мирославом Кувалдіним, а тепер Ігор Балан із гурту "Аква Віта" розповів про себе в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Фото: facebook.com/igor.balan.94

Музикант поділився сімейною трагедією, яка сталася за півроку до початку повномасштабної війни в Україні. Саме тоді у віці 34 років раптово померла його старша дочка Яна.

"Такі нещасні випадки трапляються дуже рідко. Ніби людину збивають на пішохідному переході... Не змогли врятувати, - розповів співак. - У неї була якась патологія з дитинства. Десь раз на рік у неї відбувався больовий шок, її забирала "швидка". Їй уже і апендицит вирізали, і по-жіночому. У результаті діагноз так і не був поставлений. А в останній рік [захворювання] якимись божевільними темпами почало прогресувати. Фактично за два місяці людина згоріла".

Фото: youtube.com/@alina_dorotiuk_

Читайте також: Не хотів розуміти: чоловік Руслани Писанки розповів, як дізнався про її діагноз.

За словами артиста, їхня родина збирала кошти та робила все можливе, щоб допомогти дочці, але лікарі просто розводили руками.

"В останні два тижні сказали, що потрібна трансплантація. Чому, як? Так ніхто і не зрозумів, - каже Балан. - Онкологія... Мабуть, вона була від початку, просто була прихованою. Я не медик, не можу зрозуміти логіку. Може, воно так відбувається у всіх: є проблема, і вона потихеньку, як снігова куля, в якийсь момент доходить до критичної маси".

Яна була прийомною дочкою Ігоря Балана: він одружився з її матір'ю Людмилою, коли дівчинці було 8. Також у подружжя є спільна дочка Аліса, яка нині є солісткою гурту "Аква Віта" і виступає разом із татом.

Раніше Анджеліна Джолі показала архівне фото з мамою, яка померла від раку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"