Лайм

Урок пройдено: Ксенія Мішина вибачилася за публікацію роботи ППО в соцмережах

Акторка принесла публічні вибачення за свій необачний вчинок

Під час нічної масованої ракетної атаки на Київ 16 травня Ксенія Мішина опублікувала в соцмережах роботу української ППО, через що зіткнулася з осудом своєї аудиторії. І хоча її публікація не була такою відвертою, як у горе-блогерів, які розповсюджували інформацію збиття ворожих цілей, акторка публічно вибачилася.

У своєму Instagram артистка написала допис, в якому зізналася, що визнає свою помилку, проте продовжує наполягати, що знімала лише "небо Києва", без уточнення геолокацій. Щоб не розводити дискусії під публікацією, Мішина вимкнула можливість коментувати.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"За ці два дні було багато внутрішніх процесів і стадій проживання ситуації. Від відчуття тривоги та розгубленості до прийняття, осмислення та бажання говорити. Але урок пройдено", - пише Ксенія.

Акторка наголосила, що не завжди медійна особистість може бути прикладом позитивної поведінки. Іноді трапляються ситуації, коли людина робить помилки і зустрічається зі злістю та критикою своєї аудиторії.

"І я не можу сказати, що це безпричинно. Хоча в моєму випадку на відео було зафільмоване тільки небо Києва, але чи важливо взагалі вже про це говорити? Думаю ні! Бо є люди, і є факт, який, безперечно, не має виправдань", - наголосила зірка.

Читайте також: Екс-дружина наркодилера Чернецького "зливала" окупантам відео роботи ППО у Києві: українці обурені.

Мішина додала, що якщо зараз українці вважають, що вона зрадниця, то це не так.

"Єдине, що можу сказати: я живу тут, щодня медитую під українським небом, намагаюсь, як і всі, проживати великі стреси, допускаю помилки, але безмежно люблю свою країну та своїх людей, - наголосила Ксенія. - Вся моя діяльність для вас і мені немає сенсу тримати оборону перед своїми. Тож за свої дії я прошу вибачення, бо жодних поганих мотивів у моїй голові не було і немає. І більше жодних ліхтариків у небі".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Наприкінці допису артистка нагадала про правила поведінки під час роботи ППО.

"Ще раз усім хочу нагадати, що будь-які необережні світлини роботи наших Сил оборони, навіть якщо там мало що видно або майже нічого не видно - недопустимі", - резюмувала Мішина.

Нагадаємо, що знімати і викладати кадри з роботою української ППО суворо забороняється, адже такі дії можуть зашкодити нашим військовим та допомогти ворогові коригувати вогонь. Також не можна публікувати фото та відео ворожих "прильотів".

Раніше Ксенія Мішина похизувалася відпочинком на курорті та отримала хейт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита